Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Próbáltak meg elrabolni...

Próbáltak meg elrabolni kisgyerekként?

Figyelt kérdés

Emlékszem, anno kb 1997-ben vagy 98-ban 7 vagy 8 éves fiú lehettem, és a lakótelepen egy játszótér szélén voltam a házunkkal szemben (panel rengeteg). Egyszer csak leszólított egy pasi és azt mondta, anyám barátja, és anyámat elvitte a mentő, de nekem ez tök fura volt, mert sosem láttam a férfit ez előtt, és anyám ráadásul tíz perccel ezelőtt a konyhában főzött, szóval nem hittem neki, mire befogta a számat, és elkezdett vonszolni egy tízemeletes alja felé. Suliban azt mondták osztálytársaim, ha valaki befogja a szánkat, meg kell nyalni a kezét, és tényleg működött, mert elengedte a számat, én pedig akkorát visítottam, hogy az összes szülő odanézett, és ekkor elengedett, én meg el tudtam rohanni, fel a lakásunkba, természetesen anyám ugyanúgy ott főzött, berohantam a szobámba magamra zártam az ajtót és azóta sem meséltem erről senkinek.

De most felnőttként realizálom, hogy akkor simán meghalhattam volna.

Mással is esett meg ilyesmi?

tegnapelőtt 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Gyerekként 110 magas 110 kilós féltégla voltam, ilyen a konzervgyárba se kéne májkrémnek.
tegnap 02:14
 12/17 Metionin ***** válasza:
100%
Volt egy fura szituáció olyan 10 éves korom körül de nem tudom, mi volt a szándékuk. 2000 körül történt, a román határ mellett nőttem fel és sokat jártunk ki apámmal a határba biciklivel vagy horgászni vagy a kukoricaföldekről felszedni amit a gépek ott hagytak. Ilyen alkalmakkor az árokba raktuk a bicikliket és jó messze bementünk a földekre de az én feladatom volt az út közelében maradni és figyelni, hogy el ne vigyék a bicikliket és jelezni ha valaki gyanús jön, mert a kukeszt felszedni a tarlóról amúgy illegális volt. A lényeg, hogy én az úthoz viszonylag közel voltam, apám egészen bent de még látótávolságra amikor egy román rendszámú autó -nem furgon de olyan nagy csomagtartós amikkel akkor az árusok jártak- megállt pont ott ahol a biciklik voltak. Közelebb mentem arra az esetre ha magyarázkodni kell, hogy mit keresünk ott de még biztonságos távolságra. A román rendszámból gondoltam, hogy nem a föld tulaja jött. Kiszállt egy középkorú elegáns nő és egy pasas, a nő nagy mosollyal integetett, hogy menjek oda de nem mentem. Végül megkérdezte, hogy nem tudom-e merre van a határ, mert eltévedtek. Ez fura volt, mert egyrészt párszáz méterenként volt egy tábla, hogy határátkelő arra x km, másrészt épphogy a határ felől jöttek. Mindegy, mutattam hogy arra. Erre a nő csak mondta, hogy hát de ők eltévedtek és hogy menjek mutassam meg nekik a térképen, közben a faszi kinyitotta a csomagtartót és ott állt mellette és bámult. Végül annyit nyögtem ki, hogy bocs de nem tudok segíteni és elindultam visszafelé, aztán a szemem sarkából annyit láttam, hogy a nő tök mérges arcot vág és hogy a pasas elkezd felém futni. Kilőttem teljes sebességgel apám irányába, közben nagyban integettem meg kiabáltam. Amikor faternak leesett, hogy valami nem oké, ő is elkezdett felém futni. Mögöttem a faszi románul káromkodott, mert nem vette észre a gazzal benőtt árkot és beleesett. Mire kikecmergett belőle, addigra látta, hogy apám közeledik, hirtelen leesett neki hogy van velem valaki és visszafordult. Addigra a nő lecsapta a csomagtartót, beült és nyitott ajtóval várta hogy a faszi beugorjon, csak hát az árkon megint időbe telt átmásznia, a nő dühösen kiabált a faszinak, hogy siessen. Amikor ez megtörtént, nagy csikorgással megfordultak és rohadt gyorsan elhúztak visszafelé, amerről jöttek, szóval a határ felé. Mire kiértünk az úthoz, már sehol sem voltak.
tegnap 11:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Azta, ez is jó durva történet 12-es, valószínűleg semmi jó szándékuk nem volt...
tegnap 12:28
 14/17 Metionin ***** válasza:
100%
#13. Érdekes amúgy, hogy abban az időszakban volt egy ilyen "határvonal". A 90-es években minden gyerek szanaszét biciklizett a környéken, simán át másik faluba a barátaihoz meg volt egy barátnőm akivel rendszeresen kibicikliztünk a határba a földjükre dinnyéért...kutyát nem izgatta, mégis kinek kellettünk volna? Nem volt se telefon, semmi, kajaidőre meg sötétedésre haza kellett érni azt cső. Aztán olyan 2000 körül, pont ahogy ez is történt, megszaporodtak a hírek eltűnt gyerekekről és onnantól kezdve a szülők elkezdték betiltani az ilyesfajta járkálást. Még rendkívüli szülői értekezlet is volt amikor a tv tele lett a híres eltűnt gyerekekkel, pedig egyik sem a közelben történt.
tegnap 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Rémlik hogy volt olyan hogy kocsiból szóltak nekem hogy haza visznek (idegenek) mikor sétáltam haza az iskolából 10-13 éves koromban. Gyanús volt nekem és szerencsre nemet mondtam.
tegnap 14:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Egyszer olyan is volt a 20-as éveim elején, hogy épp új gépet vettem és vittem haza a gépházat dobozban, buszmegben voltam vártam a buszt. Aztán megáll egy kocsi, és kiszólnak belóle mó’k hogy tesó hova mész elviszünk :D nyilván nemet mondtam erre a nagyszerű ajánlatra :)
tegnap 14:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a gépedet akarták, téged meg kidobtak volna valahol.
tegnap 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!