Próbáltak meg elrabolni kisgyerekként?
Emlékszem, anno kb 1997-ben vagy 98-ban 7 vagy 8 éves fiú lehettem, és a lakótelepen egy játszótér szélén voltam a házunkkal szemben (panel rengeteg). Egyszer csak leszólított egy pasi és azt mondta, anyám barátja, és anyámat elvitte a mentő, de nekem ez tök fura volt, mert sosem láttam a férfit ez előtt, és anyám ráadásul tíz perccel ezelőtt a konyhában főzött, szóval nem hittem neki, mire befogta a számat, és elkezdett vonszolni egy tízemeletes alja felé. Suliban azt mondták osztálytársaim, ha valaki befogja a szánkat, meg kell nyalni a kezét, és tényleg működött, mert elengedte a számat, én pedig akkorát visítottam, hogy az összes szülő odanézett, és ekkor elengedett, én meg el tudtam rohanni, fel a lakásunkba, természetesen anyám ugyanúgy ott főzött, berohantam a szobámba magamra zártam az ajtót és azóta sem meséltem erről senkinek.
De most felnőttként realizálom, hogy akkor simán meghalhattam volna.
Mással is esett meg ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!