Melyik filmtől volt rémálmotok kisgyerekként?
Én, a robot (I, Robot)
Az egyik áruházban pont azt a filmrészletet játszották, amikor megkergülnek a robotok, és Will karakterét támadják meg, aki éppen autót vezet. Elég kicsi voltam akkor, 4-5 talán, de nagyon megmaradt bennem az a jelenet, és párszor (torzított) rémálomként köszönt vissza.
Nagyon kicsi koromban nem volt ilyen. A horrorfilmeket elég szigorúan tiltották a szüleim (és titokban se néztem ilyeneket), a többi filmtől nem féltem.
Viszont 12 évesen megnéztem a Ragyogást (a Jack Nicholsonosat), és attól évekig nagyon féltem.
Mostanra már imádom a horrorfilmeket, nem nagyon van olyan, amitől megijednék, és a Ragyogás a kedvencem. :D
Gyerekjáték 2
Ovis korom környékén vendégségben voltunk a családdal, és engem meg a tesóimat a vendéglátó család lánya szórakoztatott. Csak 1-2 évvel volt idősebb nálunk.
Elvonultunk a szobájába, és ő kitalálta, hogy de király ötlet lesz megmutatni nekünk ezt a filmet a gyilkos babáról, amit ő nagyon szeret.
Emlékszem, hogy a játékgyáras jelenetet mutatta a film végéről, mikor Chucky épp Andyt meg azt a lányt üldözi, és beszorul a keze valahová.
Onnantól kezdve betegesen elkezdtem rettegni a műanyag babáktól, és valahányszor megláttam egyet, sikítva rohantam ki a szobából.
Persze a nővéremnek voltak ilyen babái, és mondanom sem kell, hogy az ő és a bátyám részéről is ment a szivatás meg az ijesztgetés rendesen.
Ma már persze elmúlt ez a hisztérikus rettegés és a Gyerekjáték első két részét is megnéztem teljesen. Most már ugyan nem sírom el magam a műanyag babáktól, de azért továbbra se szeretem a társaságukat.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!