Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik filmtől volt rémálmotok...

Melyik filmtől volt rémálmotok kisgyerekként?

Figyelt kérdés
Nekem az Arthur és a villangóktól volt 4-évesen mikor lázasan néztem azt.

2022. márc. 21. 21:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nyolcadik utas: a Halál

Öt éves lehettem, amikor láttam (szüleim aludtak, éjszaka ment TV-ben). A Kane mellkasából kitörő lénynél kezdtem el lehidalni, azt a filmet csak huszonegy évesen mertem megnézni újra nővéremmel, fényes nappal. Akkor már megnevettetett. :)

2022. márc. 22. 08:14
 12/22 anonim ***** válasza:
E.T.
2022. márc. 22. 08:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Kör. Anyaék nézték éjjel, és azt hitték alszom. Egy üveg ajtó volt a szobáink között, ezért nem hallották, hogy kinyitom azt, majd sikerült olyan pozícióban leülni, hogy észrevétlenül nézhessem. 6 éves voltam. Bár sosem tiltottak amúgysem az ilyenektől, pedig elég szigorúak voltak, de valahogy a 2000-es években, amikor bejött a DVD, stb, valahogy mi gyerekek azt néztünk meg otthon amikor a szüleink dolgoztak, amit akartunk. A szülőknek is annyira új, "varázslatos" dolog volt DVD-zni, sokat is dolgoztak akkoriban, örültek neki ha csendben maradtunk egy csöppet. Nálunk minden gyerek fosott Szamarától, mert így, vagy úgy, de mindenki látta. Egy jó ideig nem mertem sötétben aludni, de azért lelki beteg sem lettem 😃 Aztán mikor megnéztem a Horrora akadva 3-at, amiben a Kört is parodizálják, végleg elmúlt a félelmem.
2022. márc. 22. 08:20
 14/22 anonim ***** válasza:
A Chihiro-tól...még most is kiráz tőle a hideg😨😱
2022. márc. 22. 08:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A kör. Véletlenül láttam csak, mikor felkeltem éjszaka és anya azt nézte épp (6 éves lehettem kb) és természetesen akkor mászott ki a kútból az a szerencsétlen... Szerintem egy évig rettegtem. 😂
2022. márc. 22. 09:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Robotzsaru,Újjáélesztő
2022. márc. 22. 10:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Tűzmanó/Magyar régi film/
2022. márc. 22. 10:09
 18/22 Metionin ***** válasza:
100%
Igazából egyiktől sem, pedig az X-aktákon nőttem fel, mindig néztem apámmal már ovisan is. Viszont volt egy mese, nem emlékszem rá de régibb típusú rajzolt mese volt, népmese jellegű és abban volt egy visszatérő jelenet, hogy valami madarat megöltek és ott voltak a tollak a vértócsában, na az sok álmomban visszaköszönt.
2022. márc. 22. 12:45
 19/22 anonim válasza:
Aki bujt, aki nem.
2022. márc. 22. 21:30
 20/22 anonim ***** válasza:

A Harry Potter-filmek egyikében, amikor egy dementor (?) eszi az egyszarvút az erdőben, aztán elkezd közeledni. Ott kellett kikapcsolni, pedig én erősködtem, hogy nézni akarom. (8-9 évesen)

A Simpson család egyik részében Homer valami csatornában lubickol és egy hullát talál a vízben. NAGYON kiakadtam, azt hiszem, sírtam is. Nem tudom, hány éves voltam, de valamiért az rémlik, hogy 11! Nagyon érzékeny lelkű gyerek voltam.

A Szörnyecskék c. filmnek mindig csak az elejét néztük a szüleimmel, amikor még aranyosak. Aztán amikor elkezdtek átváltozni sokkal rondább lényekké mindig kikapcsolták, mert azoktól is féltem.

A mai napig nem tudom, hogy ez mi volt, de fényes nappal ment a tévében. Óvodás voltam és átjött hozzám két barátnőm, a szobámban voltunk és be volt kapcsolva a TV. Egy látszólag normális film ment, de egyszer csak valami megmagyarázhatatlan jelenetet mutattak. Egy nő bement egy szobába és ott mindenféle emberek (?) csonkították egymást, arra emlékszem, hogy az egyik a másiknak a feje helyén (igen, nem volt feje) keresztül húzta ki a beleit. A nő meg sikoltozott össze-vissza. Kifutottam anyámhoz a szobából és sííírtam.

2022. máj. 26. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!