Melyik filmtől volt rémálmotok kisgyerekként?
Nyolcadik utas: a Halál
Öt éves lehettem, amikor láttam (szüleim aludtak, éjszaka ment TV-ben). A Kane mellkasából kitörő lénynél kezdtem el lehidalni, azt a filmet csak huszonegy évesen mertem megnézni újra nővéremmel, fényes nappal. Akkor már megnevettetett. :)
A Harry Potter-filmek egyikében, amikor egy dementor (?) eszi az egyszarvút az erdőben, aztán elkezd közeledni. Ott kellett kikapcsolni, pedig én erősködtem, hogy nézni akarom. (8-9 évesen)
A Simpson család egyik részében Homer valami csatornában lubickol és egy hullát talál a vízben. NAGYON kiakadtam, azt hiszem, sírtam is. Nem tudom, hány éves voltam, de valamiért az rémlik, hogy 11! Nagyon érzékeny lelkű gyerek voltam.
A Szörnyecskék c. filmnek mindig csak az elejét néztük a szüleimmel, amikor még aranyosak. Aztán amikor elkezdtek átváltozni sokkal rondább lényekké mindig kikapcsolták, mert azoktól is féltem.
A mai napig nem tudom, hogy ez mi volt, de fényes nappal ment a tévében. Óvodás voltam és átjött hozzám két barátnőm, a szobámban voltunk és be volt kapcsolva a TV. Egy látszólag normális film ment, de egyszer csak valami megmagyarázhatatlan jelenetet mutattak. Egy nő bement egy szobába és ott mindenféle emberek (?) csonkították egymást, arra emlékszem, hogy az egyik a másiknak a feje helyén (igen, nem volt feje) keresztül húzta ki a beleit. A nő meg sikoltozott össze-vissza. Kifutottam anyámhoz a szobából és sííírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!