Csak én voltam ilyen csacsi a kilencvenes években kisgyerekként vagy Ti is féltetek idegen számokat felhívni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen, ha megkértek, hogy ezt a számot hívjam fel ezt vagy azt megkérdezni vagy egy osztálytársnőmet először hívtam, 7 és 12 éves korom között emlékszem, rettegtem.
Egyszer kb 8 éves koromban felhivatták velem a rádiót, hogy milyen cuki, hogy dalt kérek és mondta a család, hogy azt hitték, elájulok hívás közben. :D
Csak én voltam ilyen gyerek vagy más is hasonlóan rettegett kimenő hívás indításakor?
2018. nov. 18. 19:54
2/7 anonim válasza:
Nálam időnként még most is "blokkolás" van, ha idegeneket kell felhívjak. Pedig gyakorlatilag a munkám alapja hogy telefonálok...
3/7 anonim válasza:
Én 20 vagyok és még mindig félek telefonálni.
4/7 anonim válasza:
Hasonló volt abban az időszakomban is, de ma is bejönnek ilyen dolgok, ezért is szeretek jobban személyesen kommunikálni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a többség nem szeret ismeretleneket felhívni. Én még most felnőttként sem, pedig munka miatt viszonylag gyakran kell. Meg állandóan kérnek hogy tegezzed őket, és akkor próbálj meg 50+ embereket akiket nem is ismersz tegezni :D
6/7 anonim válasza:
én is féltem ettől aztán egyszer csak munkanélküli lettem, elfogyott a pénzem és felvettek egy telefonos ügyfélszolgálatra.
kvára nem akartam, de a túlélés nagy úr.
így hàt ez a fóbiám el is tűnt
7/7 anonim válasza:
Nekem az nem megy, amikor engem hívnak! Látom a telefon kijelzőét, hallom, hogy rezeg, és összerándul a gyomrom és sokkos állapotban bámulom a kijelzőt... Olyankor megszűnik létezni a külvilág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!