Valaki miért fog magába fordulni? Illetve ha már nyitott
volt, mi okozza, hogy ismét ilyen helyzet legyen?
Figyelt kérdés
Ismertek olyanokat, akik ilyen cipőben vannak? És mitől alakult ki ez? Mondjuk csak magára számít(hat) és sok csalódás érhette? Depressziós? Vagy szimplán nehéz időszaka van?
Besokkal akárhányszor felállna nyitna kicsit a világra élvezné az életet elfogadná magát. A környezet tesz róla hogy ne. Minek éljek ha ez mindig ilyen lesz? Ha igazából senki sem fog megérteni elfogadni ha az se jó amit jól csinálok. Ha sose leszek fontos de az is baj meg beképzeltség ha legalább magamnak probálok az lenni.
Ha bezárok nem bánt senki legtöbbször jó mert biztonságos. De szeretnék én is boldog lenni szabadon. De félek sose leszek és ez az örökős harc lesz mindig. Felállok aztán mintha lelőnék egy fegyverrel töbször egymás után néha csak a kezembe lábamba aztán a hasamba a szívembe fejembe. És én próbálok újraéledni egy csomószor figyjelmen kívűl hagyjni a fájdalmat de fáj és fáj és még jobban míg üres foltok maradnak még teljesen üres nem leszek aztán talán lesz erőm véget vetni ennek az életnek.
jan. 1. 14:24
12/16 anonim válasza:
11# Ki bántott? Mi a baj? Leírnád pontosan?
jan. 1. 14:25
13/16 Senior Séf válasza:
Felborult bélflóra is okozhat depressziót.
jan. 1. 16:43
14/16 anonim válasza:
Kiállok magamért, kivéve a kapcsolatomban. Miért? Nem tudom. Kinyílok, magam adom és olyan reakciót kapok ami egyből visszavonulásra késztet. A félelmeim látom megvalóslni vagy csak hiszem. Amíg nem értem mit éreztem meg és minek lett valósága addig csöndben próbálok maradni. Magamba zárok mélyre mindent és figyelek. Nem akarom rossz döntést hozni.
jan. 1. 16:59
15/16 anonim válasza:
Egyszerű. Ha nyitott és kedves vagyok másokhoz, akkor mindig az ellenkezőjét kapom, azzal, hogy le sem szarnak. Nekem már elegem lett ebből és bele is fáradtam. Volt egy pont, ahol eldöntöttem magamnak, hogy csakis magamnak élek és magamat teszem előtérbe, nem másokat.
jan. 2. 15:28
16/16 anonim válasza:
Megbíztam olyan emberekben, akikben nem kellett volna. Ráadásul a közös ismerőseinktől utána is folyamatosan kaptam a kárörvendést, szánalmat. Amikor az ember rádöbben, hogy mindezt az indította el, hogy valakihez pozitívan viszonyult, közelebb engedett, akkor nyilván a „soha többet” lesz a mottója.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!