Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki miért fog magába...

Valaki miért fog magába fordulni? Illetve ha már nyitott volt, mi okozza, hogy ismét ilyen helyzet legyen?

Figyelt kérdés
Ismertek olyanokat, akik ilyen cipőben vannak? És mitől alakult ki ez? Mondjuk csak magára számít(hat) és sok csalódás érhette? Depressziós? Vagy szimplán nehéz időszaka van?

tegnap 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Az emberi gonoszság miatt.
tegnap 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Külső hatások, trauma reakció.
tegnap 21:26
 3/9 anonim válasza:
100%
Itt áll az illető a tükörben, velem szemben. Meguntam, hogy egész életemben magam elé helyeztem másokat, akik utána vigyorogva a számba kuláztak, így leépítettem mindenkit, elzárkóztam a világ elől és magányosan tengetem a szaros napjaim, várva a véget (ami amilyen szerencsecsomag vagyok, még vagy 50 évnyire van...) "Mennyei" szimulációja vagyok annak, hogy nincs élet a halál előtt (sem).
tegnap 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy nyitottabb időszakom, akkor többet kommunikálok és mondok el magamról is, többször szavazok bizalmat másoknak. Ha visszazárok, akkor az történt, hogy jól pofára estem ezzel a hozzáállással, és akiben megbíztam, az visszaélt vele, vagy amiket elmondtam azt tovább pletykálták stb., szóval akárhogy is, de a nyitottságom miatt olyan hátrány ért, ami nem lett volna, ha zárkózott maradok. Ilyenkor magamra is haragudni szoktam, amiért megnyíltam és nem a kiinduló pontra zárok vissza, hanem még jobban.
tegnap 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Kudarcok, bukások, veszteségek, traumák, negatív történések és tapasztalatok, főleg, ha azok vagy tartósan jönnek, és/vagy kemények.
tegnap 23:46
 6/9 anonim válasza:

Amikor megnyíltam elmondták másnak is,vagy kinevettek. A csalódás teljesen megváltoztatott. Egyszerűen nem tudok már megnyílni.

Ha tudnék változtatnék rajta ,mert így magányos vagyok.

tegnap 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Én szeretek magamba fordulni, Istenhez imádkozni, lelki dolgokkal foglalkozni. Örülök, ha imádkozhatok Istenhez, jó érzés, hogy Isten meghallgat, és hogy segít! Soha nem szerettem hangoskodni. Azt is sajnálom, amikor néha hangoskodtam. Jó magamban, szép dolgokról, Istenről, és az Újszövetségről gondolkodni, imádkozni. Persze azért vágyok arra, hogy egy összetartó, jó, keresztény közösségbe tartozzak, ahol segíthetek a rászorulóknak, valódi segítséggel. Sajnos nem volt még rá lehetőségem, de nagyon szívesen segítek, és a segítség a tettekben nyilvánul meg. Jó lenne, ha keresztényként, Jézus Krisztus szavainak követőjeként, olyan közösségbe tartozhatnék, ahol mehetnék ingyen segíteni a rászorulóknak. Igazi, valódi segítséggel, ami nagyobb segítség, mintha adnék, vagy mintha bárki adna nekik pár ezer forintot. Pl nagyobb hajléktalanszállókban, vagy olyan támogatóhelyeken, ahol ingyenesen segítenek, jó lenne, ha valami olyan munkát tudnék csinálni, amivel segíthetek másoknak. Ez hiányzik. De jól elvagyok szórakozás, meg bulizás nélkül is. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
ma 01:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Rossz emberek. Rossz élmények. Csalódások. Lelki elgyengülés.
ma 07:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Kismillió oka lehet. Egy mondatból tippelni is komolytalan.
ma 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!