Hogy tanuljam meg szeretni magam?
Figyelt kérdés
Sok ember mondta már hogy szép vagyok,de én képtelen vagyok ezt látni magamban. Mindig a hibáimat veszem észre a testemen és az arcomon egyaránt..ugy érzem kezdek megőrülni,annyira kihatással van a hétköznapjaimra az önbizalomhiány és amennyit a külsőmmel foglalkozok..a barátom azt mondja az összkép a lényeg és túl sokat foglalkozok az apró részletekkel,szerintetek is az összkép a lényeg?tegnap 19:47
3/11 Szabobianka3 válasza:
Nekem - 21dioptria volt a szemüvegem. Fogam mind rossz. Egyedül nevelem a 2 fiam. De ezek mellett nincs adósságom van mit enni. Szeretem a hosszú barna hajam a hosszú lábam. Keresd magadban a jót.
4/11 anonim válasza:
Mindenkiben van valami jó, mindenki ügyes valamiben. Keresd meg ezeket te is magadban, majd fókuszálj ezekre. És közben semmiképp se hasonlítgasd magad másokhoz; az az igazán önbizalomromboló dolog.
Keress olyan dolgokat, amikben ügyes vagy és nemcsak örömet, de sikerélményeket is adnak neked.
5/11 anonim válasza:
Volt egy idősenb nő aki írta hogy anno strandra se mert járni soha és végigszorongta a fiatalságát is ilyenek miatt.
És idősen látja mennyire kár volt, ahelyett, hogy felszabadultan élt volna, meg akkor volt 20. Es 40 esen látja nemhogy örült volna akkor.
6/11 anonim válasza:
Felteszem, ez nem újkeletű gond. Mióta tart és mit próbáltál meg ez ellen tenni?
8/11 anonim válasza:
Neked úgy könnyebb, hogy kapsz pozitív visszajelzéseket. Én például azt hallgatom 30 éve boldog boldogtalantól, hogy ritka ocsmány vagyok, emellett haszontalan és csak szennyezem a világot a jelenlétemmel (a teljesség igénye nélkül válogattam "bókokat"). Képzeld bele magad a helyeztembe és máris egy kicsivel jobban fogod érezni magad a bőrödben.
9/11 anonim válasza:
Egyrészt tényleg az összkép a lényeg, másrészt a valóságban semmi nem "hibátlan", harmadrészt meg: a szépség szubjektív.
10/11 anonim válasza:
Nekem segített pl.: a Hooligans: "Rég volt"-, valamint Kowa: "Amilyen h*e vagy" c. számának a tartalma többszöri meghallgatása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!