A magyar emberek miért hisztiznek ennyit?
Folyton csak azt hallom, hogy így meg úgy milyen rossz.
A poén az, hogy van aki kimegy külföldre, jól él, de nem élvezi, hanem videókat csinál, hogy ott milyen jó és itthon mennyire szar volt.
Kevés a gyerektámogatás, de a 10 milliós babaváróról senki nem beszél.
Nincs pénz semmire, de a meki meg a plázák dugig vannak.
Nincs pénz kajára, de a boltokban telepakolt bevásárló kocsikkal állnak sorba.
Éheznek, de egy rakás elhízott magyar van.
Rossz a fizetés, de egyre több az új 8-10 milliós kocsi.
Arra van pénz, ami a komfortot, a hazug látszatot szolgálja.
Okostelóra mindig van pénz, ami olcsójáték hülyegyerekeknek!
Autóra van pénz 4,1 milliónak... Vajon hogyhogy...
A randira, annak kellékeire is...
Szóval azok, akik nyafiznak, gyakran azért nyafiznak, mert az előzőek elviszik a zsé nagy részét.
"jól él, de nem élvezi, hanem videókat csinál, hogy ott milyen jó és itthon mennyire szar volt."
Szerinted egyfolytában ezt csinálja, vagy pont hogy élvezi, eszébe jut a múlt, és hirtelen indíttatást érez, hogy megmutassa, mire jut az ember, ha nekiindul végre? Melyik is lehet, mi?
Babaváró KÖLCSÖN, bro, ne legyél már ekkora sakál!
A többi idióta felvetésedre lépten-nyomon megtalálod a választ még itt az oldalon is: az két külön embercsoport, akiket te egy mondatba próbálsz összemosni. Ki se tudod mondani elsőre, hogy makroökonómia, de már osztod a megfejtéseket, azt se tudod, miről, és azt se tudod, mit kéne tudnod, hogy legalább a fogalmatlan badge-et megnyerhesd kezdetnek.
"Nincs pénz kajára, de a boltokban telepakolt bevásárló kocsikkal állnak sorba."
Valóban nincs pénz, de enni mégis muszáj. Azt is megfigyelted, az esetek többségben mikkel vannak tele az emberek kosarai? Relatívan olcsó, vagy minimum leárazott, és egészségtelen cuccokkal.
"Éheznek, de egy rakás elhízott magyar van."
Az egészségtelen, zsíros, de laktató kajától is szépen lehet hízni.
"Rossz a fizetés, de egyre több az új 8-10 milliós kocsi."
Létezik lízing és hitel.
Hát ezt én sem értem. A hipermarketek, plázák tényleg teltházon vannak, fullos bevásárlókocsikkal korzóznak a parasztok.
S igen, tényleg sok az autó, de nem a 8-10 millás, inkább a 20 éves roncsokból van rengeteg. Aki csak olyat engedhet meg magának, annak tényleg muszáj az autó? Manapság már mindenki még sz.rni is csak kocsival hajlandó menni.
De a hitelosztályon is hatalmas sor áll, áruhitelért. Meg kell mutatni a rokonságnak, a legújabb sovány tv-t.
Akkor kimegyek az áruházból, a karácsonyi vásárba, az állítólag megfüzethetetlen kürtőskalácsért, forralt borért, pálinkáért, iszonyatos sorok állnak.
Ez olyan, mint mikor mindenkinek sír a pofája, azt bármelyik nyáron megnyitod a Facebookot, mást sem látsz, csak tengerpartról, meg koktélokról posztolt fotókat.
S akkor nem beszélve arról, hogy szilveszterre már helyet sem lehet kapni sehol, mert minden teltházon.
Én csak a magadfajta hungarofóbtól hallok negatívat: a magyarok miért boldogtalanok, a magyarok miért irigyek stb.
Mi magyarok, köszönjük, megvagyunk, és nem hisztizünk különösebben más képekhez képest.
Én elhiszem és tudom is, hogy sok szegény van Magyaroroszágon, de akik a netre videókat tesznek fel, hogy ilyen, meg olyan szegényeg, na azok pont nem tudják, hogy mi az igazi nyomor.
Faluban voltunk ismerősünknél. Már elköltöztek a gyerekek, de a 2 szülő még ott van. Ketten élnek nagyjából 280-300 ezer Ft-ból.
Kérdeztem, hogy milyen az élet. Erre a válasz: "Háát, nehezen de valahogy csak-csak megélünk."
Haverom a belvárosban. Márkás: kóla, chips, új iPhone, nagy TV.
Kb. 400 ezret keres ha jól tudom.
Erre: "Hallod, ez akkora szar. Alig van pénzem. Mekkora gáz már ez az ország."
Na, ERRE mondom én azt, hogy hisztizik.
Amúgy meg a szar kaja pont rohadt drága.
Csirkemell: 2000 Ft.
Felvágott: 4-6000 Ft.
És IGEN, aki a mekibe jár az ne mondja már azt, hogy csóró.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!