Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar emberek miért hisztiz...

A magyar emberek miért hisztiznek ennyit?

Figyelt kérdés

Folyton csak azt hallom, hogy így meg úgy milyen rossz.

A poén az, hogy van aki kimegy külföldre, jól él, de nem élvezi, hanem videókat csinál, hogy ott milyen jó és itthon mennyire szar volt.

Kevés a gyerektámogatás, de a 10 milliós babaváróról senki nem beszél.

Nincs pénz semmire, de a meki meg a plázák dugig vannak.

Nincs pénz kajára, de a boltokban telepakolt bevásárló kocsikkal állnak sorba.

Éheznek, de egy rakás elhízott magyar van.

Rossz a fizetés, de egyre több az új 8-10 milliós kocsi.

tegnap 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Ezen én is sokat agyalok, mert sokszor kb. én is ezt látom, viszont a munkámból adódóan az ellenoldalt is látom.

A lényeg:

Hiába is megy a kamuzás sokak részéről, de menő ma is a fekete munka.

Sokan passzív jövedelemben utaznak, menő a számla nélküliség is.

Nagyok az igények sokaknak.

tegnap 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia én 5 éve Németországba élek és képzeld M hiába van itt pénzem de depressziós vagyok.. na ezt kapd ki.. hiába van 20.000 euró félretett pénzem ha nem vagyok boldog.. itt kint 1600 a nettóm.. otthon 500 euró nettót kaptam (csak nyilván forintba ) hiába van most tele a hűtő, van autó, ha boldogtalan vagyok..
ma 05:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Igények általi kereslet-kínálat függvénye és ebben sincs egyenes arányosság. Illetve sokan képesek arra, hogy több pénzzel megnől az igény vagy csak elszáll az igény. Nekem például egyáltalán nincs szükségem drága cuccokra, 9 évvel ezelőtt még nem is szerettem az okostelefont, hobbikkal és utazásokkal is 200 alatt költök így. Az okostelefonom például totál egyszerű azóta is, pedig egyáltalán nem vagyok idős maradi ember és informatikai beállítottságom van. Míg másnak ez nem elég és ezért nem elég a pénze.
ma 11:42
 14/15 anonim ***** válasza:

De azért amikor hazajössz, gondolom te is így flexelsz az itthoniak előtt, hogy milyen jó ott Németben.

[link]

ma 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:
14. Nem.. én minden negatív, pozitívat el szoktam mondani..
ma 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!