Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Természetes reakció a gyász...

Természetes reakció a gyász és a mély szomorúság, ha erős érzelmeket adunk át valakinek, de ő napokig nem reagál?

Figyelt kérdés
Ez olyan érzés, mintha számomra lenne fontos a kapcsolat és csak nekem jelentene szövetséget. Ahogy várakozom a válaszra, úgy a napok alatt növekszik bennem a feszültség, hogy a másik fél részéről nem fontos a dolog és talán közönnyel is áll hozzá. Ezt még esetleg meg lehet beszélni, de mivan akkor, ha elmondom, hogy nekem ezt fájt és ne csinálja többé, de aztán ismét "elfelejti" az ígéretét, mert mondjuk túl elfoglalt? Hogyan lehet egy ilyen kapcsolatot elengedni, ha a találkozások alkalmával az illető nagyon megértő és együttérző? El kell engedni? Ha igen, akkor mennyi idő feldolgozni? Vagy mindent el kellene fogadni?

dec. 25. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell mindent elfogadni. Nem biztos, hogy jó emberre akadtál. El kéne engedned, és bízz benne, hogy találsz jobbat helyette. A gyász természetes reakció!
dec. 25. 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:
74%

Egyáltalán olvassa, amit írsz neki?

Mert pl én sem a face-en, instán, whatsappon élem az életemet, hanem időnként flmegyek, elolvasom, ki mit írt, és reagálok.

"Mert mondjuk túl elfoglalt" - fordítsuk meg: te miért nem találsz magadnak értelmes elfoglaltságot, ahelyett, hogy másokra akaszkodsz?

dec. 25. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen próbáld csökkenteni, hogy hányszor lépsz vele kapcsolatba. Nem kell minden nap írni, de 2 naponta sem. Ő meg akkor lenne korrekt, ha nem hitegetne, hanem megmondaná, hogy mondjuk 2 hetente 1 üzenetváltás, vagy mi felelne meg neki. A leírtakból nem egyértelmű, hogy ez milyen jellegű kapcsolat.
dec. 25. 16:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!