Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? szerintetek?

Angelo99 kérdése:

Mit tegyek? szerintetek?

Figyelt kérdés
Lassan karácsony és úgy cseszi az agyam,hogy anyámnak semmi meglepetést nem vettem.Igaz vásároltam neki ,de együtt vettünk könyvet plusz valami macit ,de megeleptést meg semmit nem vettem,mint utólag elmondta hogy ő aztán vett nekem négy ajándékot is amikor megmondtam neki ,hogy ne vegyen semmit. Most olyan szarul érzem magam még is semmi meglepit nšem vettem kérdeztem is is tőle ,de ő neki aztán semmi sem kell hm.... Mit tanácsoltok?
tegnap 18:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy tabletet, rajta sok játékkal: rejtvény, pasziánsz, bubble shooter, meg ilyesmi...😉
tegnap 20:38
 12/18 A kérdező kommentje:
á nem örülne neki ...
tegnap 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez viszonylag olcsó, "homo ludens"eknek.

[link]

[link]

14/18 anonim ***** válasza:

Hát akkor mit szeret? Minek örülne?

Te ismered a legjobban anyádat!

15/18 anonim ***** válasza:
Valami különleges édesség, vagy valami különleges dolog, amiről tudod, hogy sokat szemezett azzal a boltokban?
tegnap 21:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom de nem magyarba lakunk..
tegnap 21:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért lényeges, hogy hol laktok ?! Bolt gondolom minden országban van.Idejössz, felteszel egy kérdést és utánna csak nyafogsz, hogy az nem jó mert nem örülne neki.

Hát ember kinek kell ismernie anyádat ?!

Találd már ki akkor egyedül, hogy mit vegyél.

Nyilván a pénz sem nagy akadály, elvégre nem magyarba laktok ugye ?

tegnap 23:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Hm
tegnap 23:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!