Angelo99 kérdése:
Mit tegyek? szerintetek?
Figyelt kérdés
Lassan karácsony és úgy cseszi az agyam,hogy anyámnak semmi meglepetést nem vettem.Igaz vásároltam neki ,de együtt vettünk könyvet plusz valami macit ,de megeleptést meg semmit nem vettem,mint utólag elmondta hogy ő aztán vett nekem négy ajándékot is amikor megmondtam neki ,hogy ne vegyen semmit. Most olyan szarul érzem magam még is semmi meglepit nšem vettem kérdeztem is is tőle ,de ő neki aztán semmi sem kell hm.... Mit tanácsoltok?ma 18:37
1/16 anonim válasza:
Hogy vegyél neki te is valami kis meglepetést, van még idő karácsonyig bőven.
2/16 anonim válasza:
Ezt a kérdést pár napja is feltetted, és azóta sem vettél semmit. Minél tovább vársz, úgy fogsz kifutni az időből.
3/16 A kérdező kommentje:
de mit azt mondta semmi nem kel neki ajándékot vettem neki igaz közösen.
ma 18:53
4/16 A kérdező kommentje:
nem nem én nem tettem fel kérdést az mikulással kapcsolatos volt de az még régebben volt ...
ma 18:54
5/16 anonim válasza:
Kizárt, hogy semmi ne kellene neki.
Valami otthoni szórakoztató eszköz egy tv vagy bármi. Egy jó télikabát vagy egy régóta vágyott cipő ?
Nem ismerem anyukádat így nem tudhatom, hogy mire vágyhat de biztosan van valami.
6/16 A kérdező kommentje:
hm mindene van nem tudom
ma 19:03
7/16 anonim válasza:
Szerettek a családdal társasozni, vagy anyukáddal? Vegyél társasjátékot. Az összehozza az embereket.
Vagy szereti a parfümöket?
Van valami ami érdekli? És akkor olyan témájú könyv?
Esetleg valami bizsu vagy kristály ékszer? A kedvenc színében?
8/16 A kérdező kommentje:
könyvet vettem neki parfümje van társasjátékot nem szereti említettem nki szobrot az sem á fene tudja
ma 19:34
9/16 anonim válasza:
Van kedvenc boltja? Esetleg oda valami utalvány x ft-ig?
Vagy valami program amire szeretne elmenni arra jegy? (Kiállítás, mozi, színház, koncert)
10/16 A kérdező kommentje:
hm valaminek kel lenni
ma 19:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!