Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak egy része a társkere...

A férfiak egy része a társkereső oldalakon miért van rágörcsölve a fotóra annyira, hogy anélkül kb szóba sem állnak egy nővel, ha ők maguk finoman fogalmazva annyira nem néznek ki jól, hogy a helyükben összetenném kezeim, ha valaki rámírna?

Figyelt kérdés
A nem túl helyes, de magabiztos férfiak miből merítenek önbizalmat? Arra is értve, hogy a saját adottságaik ellenére magukhoz viszonyítva magasabbak az igényeik.

dec. 16. 23:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha nincs fotó, akkor simán lehet, hogy meleg pasi van a dúloldalon
dec. 17. 00:54
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Simán lehet, hogy nem igazi fotó, és egy AI-bot van a "vonal" túlvégén.
dec. 17. 01:26
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Hát nyilván látni akarom azt, akivel beszélgetek. Az, hogy nem vagyok egy adonisz, nem jelenti azt, hogy minden szarral összeállok.
dec. 17. 05:59
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha beszélgetni akarsz akkor ez oké. Viszont ha te kapcsolato szeretnél, amihez hozzátartozik a fizikai vonzalom is, akkor kell kép is. Nem fogok zsákbamacskára menni, nincs annyi időm hogy olyan emberekre pazaroljam akik nem jönnek be.
dec. 17. 07:37
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
A fotó egy szűrő. Ha ránézel a képre és nem tetszik, minek raboljátok egymás idejét?
dec. 17. 07:59
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Az oké, hogy ha egyáltalán nincs kint fotó, akkor azért kér. Az a kiakasztó, amikor van kint kép, amin simán látható milyen az illető, mégis kunyerál képeket kb mindenn irányból. Az olyat hamar le is épitem.

Amúgy mind bombanőt akar, kicsit sem érdekli, hogy ő maga milyen szinten van.

dec. 17. 08:03
 7/12 A kérdező kommentje:

6

Igen, tényleg van egy ilyen típus, aki alig tud pár szót írni:), küldj képeket magadról.

Annyira primitív, alacsony szint.

dec. 17. 08:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha nem akarsz képekren keresztül ismerkedni menj fel liknerre. Nem pont társkereső, de van aki annak használja és ott pl egy leírást tudsz megadni, aztán privátban ha matcheltetek akkor lehet esetleg képet küldeni.
dec. 17. 10:07
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

nekem sincs kint képem, azért ha kint azt mondantám hogy több ezer email zudul rám, ha nincs akkor pedig azért irnak, hogy tegyek ki, ha vennék a fáradtságot, hogy elolvassák amit magamról irtam eltudják dönteni, hogy oké tartalom pipa, én is ilyen vagyok akit keresel és jöhet a fotó ha szimpi vagyok..kb ennyi lenne, de neeem, inkább a paramétereket nézik és pusztán a külső legyen meg, csinos és fiatal vagy szexi

nálam a fontos, hogy kezdjen el önfejleszteni ez alap, ne bambán nézzen rám, hogy akkor én kormányozzam a kapcsolatot ha zátonyra ment...

dec. 17. 12:18
 10/12 A kérdező kommentje:

9

Bizony így van. Egyszer teszteltem ezt, és tényleg megsoroznak üzenettel, ha van fotó. Ha nincs, akkor nagyon okos":) okfejtésbe kezdenek páran, hogy ez "nem fair a többiekkel szemben", meg hogy ez "tiszteletlenség a fotósokkal szemben".

Vicces.

dec. 17. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!