Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van a nőkkel a facebook...

Mi van a nőkkel a facebook társkeresőn? Hónapok óta egy lájkot sem kapok...

Figyelt kérdés
Átlagos kinézetű férfiember vagyok. Korábban is csak hébe-hóba volt egy egyezés, aki aztán alig vagy vissza sem írt. De most már vagy 2 hónapja semmi. Badoo ugyanez, bár az mindig is szar volt.

dec. 6. 07:25
 1/5 anonim válasza:
83%

Mások jobban tetszenek nekik, nem akarnak veled ismerkedni.

Ha eddig is kevés érdeklődés volt, nem meglepő, ha az a néhány is eltűnik.

Nem kötelező a nőknek likeolgatni téged.

dec. 6. 07:40
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Minden ilyen társkeresőn 4:1 a nemek aránya, és a nők azt hiszik valami kegyet gyakorolnak az interakcióval. A facebook társkeresőn ráadásul aztán tényleg elképesztő arányban áll a kínálat göthös, szerencsétlen lányokból. Ezt az online társkeresőzést engedd el, komolyan, a saját önbecsülésed és lelki nyugtod érdekében, sehová nem vezet nagyjából. Én mindenféle mérce szerint sikeres férfi vagyok, konkrétan a modellekkel kavartam mindig is, a feleségem pedig a leggyönyörűbb lány akit valaha láttam, de ezeken az appokon csak a szenvedés ment itthon. Külföldön volt 600 körüli matchem, van ahol érdemes használni.
dec. 6. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Az igények emelkedtek és/vagy te romlottál le
dec. 6. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen oldalakat legtobben csak unalomuzesre, ego novelesre hasznalnak. Plusz egy csajnak 1000x annyi likeja van.. boven tudnak valogatni.
dec. 8. 00:57
 5/5 A kérdező kommentje:
De akkor, hogy találok így menyecskét?
dec. 8. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!