Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem úgy a gyerekkori...

Miért érzem úgy a gyerekkori fotóim láttán, hogy gyerekként jobban néztem ki mint most? 23/f

Figyelt kérdés
Van itt más is így esetleg?

ma 10:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan ez

35/F

ma 10:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy tényleg jobban megfeleltél annak az ideálnak, amire azt mondod, hogy jól néz ki. Lehet, hogy pl. egészségesebb életmódot éltél, most meg már kevésbé.

Lehet, hogy boldogabb voltál, történt veled azóta valami nagyobb trauma, és úgy érzed, hogy akkor vidámabb, önfeledtebb stb. voltál. Ha ez tényleg így van, a különbség eleve meglátszódhat az arcon.

Esetleg úgy érzed, hogy az öregedés egyes folyamatai már elkezdtek látszódni. Ez persze lehet valami fóbia is, de előfordulhat ténylegesen is.

Mi nem tudhatjuk. Valószínűleg árnyaltabb oka van.

ma 10:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Az tény hogy nagyon nehezen és rosszul éltem meg a felnövést, testileg-lelkileg
ma 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert jobban néztél ki.

Talán mert akkor még te voltál a nyers potenciál, ami mostanra már realizálódott (vagy nem).

ma 11:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok 20/f. Bár nekem ez ebben nem nyilvánul meg annyira, mert gyerekként iszonyú ronda voltam szerintem. De valóban elég szomorú tud lenni a régi képek visszanézése, bár ilyenkor legalább egy kis időre újra vissza tudok térni abba az időbe
ma 11:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyerekként jobban néztél ki, mint most. Mi a kérdés?
ma 11:06
 7/13 A kérdező kommentje:

6

Mi a konklúzió? Mindenki jobban néz ki gyerekként mint felnőttként és ez az érzés bennem teljesen természetes és normális?

ma 11:08
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Miért akarnál visszatérni abba az időbe amikor egy kiszolgáltatott, kiszolgált gyerek voltál? Inkább nyavalygás helyett kezd valamit a lehetőségeiddel, 20 éves vagy, ffs.

ma 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ööö... Nem.

Nincsen konklúzió, egyszerűen jobban néztél ki akkor, mint most.

ma 11:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
8-as. Megvoltak az előnyei is. A függetlenség hátrányokkal is jár. Nem akarok gyerek maradni, de néha jó érzés (és egyben szomorú) visszatekinteni abba a korba. Nem voltam annyira önálló nyilván, mint most, de nagyon boldog, idillikus időszak volt. Mára ez már kissé változott sajnos.
ma 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!