Mennyire tudtok jól hazudni?
Figyelt kérdés
dec. 14. 18:39
A kérdező szavazást indított:
Elég jól hazudok, bárkit megtévesztek.
Tudok hazudni, de nem vagyok profi. Egy idő után lebukhatok.
Nem igazán tudok hazudni. Rosszul érzem magam ha hazudok, így szinte mindig az igazat mondom.
17 szavazat
1/9 anonim válasza:
Semennyire... 0%-ban. Mert egyáltalán nincs pókerarcom, elárulna engem a mosolyom, elnevetném magam. Egyszerűen nem TUDOK hazudni, alkatilag alkalmatlan vagyok rá.
3/9 anonim válasza:
Általában nem tudok, de anyámnak már megtanultam folyamatosan, mert máshogy mellette nem lehet létezni.
5/9 anonim válasza:
A hazug embereket meg még jobban utálom!
6/9 anonim válasza:
Totál mindegy ki hogy hazudik, ha másik fél úgysem tudja az igazat
7/9 anonim válasza:
Kisebb, jelentéktelenebb dolgokban simán, mintha tanultam volna. 😅
Komoly, súlyosabb dolgokban viszont nem megy.
8/9 anonim válasza:
Tudok ha muszáj de nem szeretek. Sajnos néha önvédelemből muszáj, de csak olyan dolgokban hogy senkit ne károsítsak meg, viszont magamat megvédjem.
9/9 anonim válasza:
Abszolút nem tudok hazudni, de még füllenteni sem. Teljes mértékben az arcomra van írva minden, amit alig tudok elrejteni. Hazudás alatt pedig konkrétan semennyire sem, részben ezért is mondok igazat, másrészt, mert hamar bűntudatom tud lenni bármi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!