Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen bizonyítékok vannak...

Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy ha megbízok egy emberben, akkor 100%, hogy soha nem fog ellenem fordulni?

Figyelt kérdés
ma 16:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Vagy mint az a srác, akit az ismerősei ölhettek meg a lottónyeremény miatt.
ma 17:40
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Gondolj bele mennyi hit és bizalom kell az élethez. Szerintem gondold át.
ma 17:44
 13/15 he84 ***** válasza:
59%
Hmm, már értem kérdező, hogy mi a bajod. Neked az a bajod, hogy néhány rossz kapcsolat rosszabb kimenetele miatt túlzottan előre ítélve félsz, meg még egyéb rossz hírek alapján. Hidd el, hogy sokan nem ilyenek, ez nem alap. Nekem nőként van egy barátom már 5 éve és még ha össze is kapnánk (általában megbeszéljük gond nélkül, ha van valami, a legrosszabb a kisebb vitatkozás), soha eszembe nem jutna bármely testrészét levágni, vagy megölni. És a barátom szintén nem bántana, nem ölne meg engem, ahhoz túl rendes ember.
ma 17:52
 14/15 anonim ***** válasza:

"bosszúból"

Tehát azt szeretnéd, hogy ha megcsalod, annak se legyen következménye?

ma 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Én rákérdeznék tőle, ha ilyen gyanúm van.
ma 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!