Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy ha megbízok egy emberben, akkor 100%, hogy soha nem fog ellenem fordulni?
Figyelt kérdés
ma 16:55
A kérdező szavazást indított:
Vannak bizonyítékok (írd le kommentben).
Nincsenek bizonyítékok. Vagy hiszel a hűségében, vagy nem.
19 szavazat
1/15 anonim válasza:
Semmilyen. Pont ez a bizalom lényege és pont ezért nagyon nehéz visszanyerni, ha eljátszod valaki bizalmát.
2/15 anonim válasza:
Nincs bizonyíték, pszichopaták léteznek. Sajnos...
3/15 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben továbbra sem vagyok hajlandó megbízni senkiben.
Nem hiszek, én bizonyítékot követelek.
ma 17:02
4/15 he84 válasza:
Nem tudom miért hiszed azt, hogy van erre bizonyíték. Sajnos nincs, de azért bizonyos embereknél néha lehet sejteni, hogy nagy eséllyel nem fog ellened fordulni. Ám ez később függhet az adott körülményektől és a másik viselkedésétől is, így hát ez nem olyan egyszerű.
5/15 he84 válasza:
Hiába követeled kérdező, mert nem létezik, senkitől nem tudod ezt se megkapni, se elvárni garantáltan. Sokkal rosszabb, ha te emiatt görcsösen félsz.
6/15 anonim válasza:
A bizalom azt jelenti hogy mindig adsz a számodra megfelelő embernek egy újabb esélyt.
7/15 anonim válasza:
Aki visszaél a máik bizalmával, az egy érzelmi fogyatékos.
8/15 anonim válasza:
Szörnyű lehet úgy élni, hogy senkiben se bízol, de biztos megvan az oka.
Amennyiben valakit megfelelő emberek vesznek körül nem is lesz kérdéses számára, hogy megbízhat benne.
9/15 anonim válasza:
7-es, az egy boldogtalan, együttérzésre képtelen ember.
10/15 A kérdező kommentje:
Nekem így is jó.
De ha nincs bizonyíték, nincs bizalom.
Nem fogok úgy járni, mint azok a pasik, akikről olvastam a hírekben, hogy a feleség bosszúból levágta a péniszét.
ma 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!