Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Feltűnt, hogy mennyire rosszin...

Feltűnt, hogy mennyire rosszindulatúak lettek az emberek az elmúlt néhány év alatt?

Figyelt kérdés

Mintha teljesen kihalt volna az empátia, együttérzés, segítőkészség belőlük és totál egoisták lettek a pandémia óta.

Nem tudom ha a cucc csinált valamit az idegrendszerükkel, agyukkal, vagy a sok stressz ami a médiából árad, esetleg a 3. VH veszélye, vagy az online tér pszichopata volta, de valami durván megváltoztatta az embereket.

dec. 12. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A magyarok mindig is ilyenek voltak...
dec. 12. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez így összesen. De a szuri szerintem nagyban lobotomizálja az agyukat egy zombi életre.
dec. 13. 03:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem látok változást, azelőtt is ugyanennyi rosszindulatú ember volt...

Volt egy munkahely ahol dolgoztam 4-en dolgoztak rajtam kívül , mind búvalb**aszott volt, egyik sem volt képes beszélgetni sem, irigyek féltékenyek is voltak, aztán átkerültem máshová itt most 9-en dolgoznak, és mind empatikusabb közvetlenebb érdeklődőbb...

Sőt az emberek képesek lehúzni is a másikat.

dec. 13. 08:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!