Miért hőbörögnek egyesek a kórházi koszton/körülményeken, amikor én életem végéig elviselném, csak legyen hol laknom és ne kelljen dolgoznom?
Kérdező, én igazat adok neked. Nekem is egy lakó otthon vagy kórház kéne. Pedig anyu vett nekem egy garzont és jplis érzem magam benne meg mellettem szuszog a másfél éves macskám akinek gondját viselem. Nagyváradon élek és ezek ellenére is csak szorongok mi lesz ha öreg leszek mert 35 éves múltam és nincs testvérem csak öreg anyám meg sajnos unokanővérem akit irigylek 5 éves korom óta. Van egy unokabátyám is, vele nincs bajom de 20 évvel öregebb. Én mikor hatvan leszek ő már halott lesz.
Nekem is az jár az eszemben hogy lehetne ingyen bekerülni egy kórházba és ott élni.
#10, Tiszapeti ott bezzeg nem járt, a büdös kis sz.ráhzi, csak ami le van pukkanva.
Tiszapetinek én is tudnék még tippeket adni, hogy hová menjen. A fiúknak nincs borotva - és borotvahab, a lányoknak betét; se tusfurdő, se sampon. A falakon évek óta nem volt festés. Egy rongyos lepedő a törülköző - már ha egyáltalán megfürdetik őket -, az ágymatrac lyukas. Fiatal fogyatékosok élnek itt. Az intézet vezetője most vette meg a második horvátországi nyaralóját.
Rohadjon meg ez az egész rendszer, élükön a vezetővel.
#3: Jé, megszólalt valaki a piramis csúcsa közeléből! Az ugye megvan, hogy te olyan lapokat kaptál MINDEN TÉREN az élettől, hogy ezt abszolváltad, de ez nem mindenkinek járható út. Ellenben baromi jól kitermelte - mint a szabadpiacon minden és annak ellenkezője is - a saját élősködő rétegét, akik abból élnek, hogy tömegek kártyáznak ilyen-olyan tanfolyam papírokkal meg csicskáznak motivációs trénerek által felbuzdulva, aztán kinek előbb, kinek később esik le a tantusz, hogy ha nem jó helyre születtél, nincs a megfelelő kapcsolati hálód vagy SZERENCSE, akkor cseszheted. Ellenben addig is, amíg le nem esik a tantusz, bőséges hasznot termelsz a feletted állóknak a rendszerben. Utána meg vált téged a még buzgó utánpótlás, akik szerint egy kiégett cinikus pöcs vagy, aki amúgy is tuti elrontott valamit, rosszul látja vagy valami ritka kivétel, de majd ők, majd ők aztán megmutatják a tutit.
Erre pedig jön a túlélési torzítás, ami kb. generációról-generációra garantálja, hogy az az extrém hangos kisebbség mindig furdalni fogja az arra fogékonyak oldalát...
4-5-6: 1,5 hónapig meg volt, hogy többször 1 hónap körül voltam bent, szóval van tapasztalatom. Teljesen jó, csak egyre inkább szigorították évről-évre, mert sokan szerettek bent lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!