Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hőbörögnek egyesek a...

Miért hőbörögnek egyesek a kórházi koszton/körülményeken, amikor én életem végéig elviselném, csak legyen hol laknom és ne kelljen dolgoznom?

Figyelt kérdés
És szerintem nem egyedül vagyok vele így. Pl. a pszichiátriai osztályokat is ezért zárták be, meg pl. börtönökben (oda azért nem mennék, maximum a Bastoyba Svédországba) is ezért van helyhiány még a körülmények ellenére is.

dec. 11. 01:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Kinek mi. Mások inkább beutazzák a világot és jókat esznek életük végéig. Mindezt azért, mert hajlandóak találni olyan munkát, ami ínyükre van és hajlandók értéket teremteni. Nem csak putris be nem jelentett megerőltető derogaló munka létezik, van tisztességes is, csak oda olyanok kerülnek, akiket nem motivál egy szelet párizsi.
dec. 11. 07:19
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, én igazat adok neked. Nekem is egy lakó otthon vagy kórház kéne. Pedig anyu vett nekem egy garzont és jplis érzem magam benne meg mellettem szuszog a másfél éves macskám akinek gondját viselem. Nagyváradon élek és ezek ellenére is csak szorongok mi lesz ha öreg leszek mert 35 éves múltam és nincs testvérem csak öreg anyám meg sajnos unokanővérem akit irigylek 5 éves korom óta. Van egy unokabátyám is, vele nincs bajom de 20 évvel öregebb. Én mikor hatvan leszek ő már halott lesz.

Nekem is az jár az eszemben hogy lehetne ingyen bekerülni egy kórházba és ott élni.

dec. 11. 07:43
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Örökbe fogadott vagyok és pszihikai beteg és nekem is a kórház meg a lakó otthon jár az eszemben. Még Nucet is eszembe jut ahol van az elmegyógyintézet Belényes felé. Csak attól félek mert anyu azt mondta hogy a betegek ott a jobb oldalról barla kell hordják a sziklákat meg lekötik őket.
dec. 11. 07:46
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Ez inkább rólad árul el sokat, és nem pozitív értelemben. Ha neked erre van csak igényed, az nem azt jelenti, hogy az ellátás megfelelő színvonalú, hanem hogy te a sz*reál is beéred.
dec. 11. 07:58
 15/20 anonim ***** válasza:
63%

#10, Tiszapeti ott bezzeg nem járt, a büdös kis sz.ráhzi, csak ami le van pukkanva.

Tiszapetinek én is tudnék még tippeket adni, hogy hová menjen. A fiúknak nincs borotva - és borotvahab, a lányoknak betét; se tusfurdő, se sampon. A falakon évek óta nem volt festés. Egy rongyos lepedő a törülköző - már ha egyáltalán megfürdetik őket -, az ágymatrac lyukas. Fiatal fogyatékosok élnek itt. Az intézet vezetője most vette meg a második horvátországi nyaralóját.

Rohadjon meg ez az egész rendszer, élükön a vezetővel.

dec. 11. 08:08
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Kétszer voltam szülés miatt kórházban, mindkétszer az a kaja tartott életben, amit a család behozott. Szoptatós, frissen szült anyukáknak odaadnak egy merőkanál híg levest, benne úgy 5 szem tésztával meg 2 szem valami répafélével, a második az valami beazonosíthatatlan, undorító trutymó volt nem egyszer, reggeli 2 szelet üres kenyér meg egy szelet sajt, sorolhatnám... rohadt kevés is, pedig egy 50 kilós nő vagyok, nem eszek meg egy lovat egyszerre, meg amúgy minőségileg, ízre is nagyon gáz. Összesen talán 2 alkalommal tettek ott elém ehető ételt, aminek valami tartalma is volt (pl. csirkecomb, krumplipüré). Ezen élni életem végéig, hát... az elhízás tuti nem lenne gond, de lenne helyette sok más probléma.
dec. 11. 09:15
 17/20 anonim ***** válasza:
17%
Nem voltál még kórházban, igaz?
dec. 11. 19:50
 18/20 A kérdező kommentje:

#3: Jé, megszólalt valaki a piramis csúcsa közeléből! Az ugye megvan, hogy te olyan lapokat kaptál MINDEN TÉREN az élettől, hogy ezt abszolváltad, de ez nem mindenkinek járható út. Ellenben baromi jól kitermelte - mint a szabadpiacon minden és annak ellenkezője is - a saját élősködő rétegét, akik abból élnek, hogy tömegek kártyáznak ilyen-olyan tanfolyam papírokkal meg csicskáznak motivációs trénerek által felbuzdulva, aztán kinek előbb, kinek később esik le a tantusz, hogy ha nem jó helyre születtél, nincs a megfelelő kapcsolati hálód vagy SZERENCSE, akkor cseszheted. Ellenben addig is, amíg le nem esik a tantusz, bőséges hasznot termelsz a feletted állóknak a rendszerben. Utána meg vált téged a még buzgó utánpótlás, akik szerint egy kiégett cinikus pöcs vagy, aki amúgy is tuti elrontott valamit, rosszul látja vagy valami ritka kivétel, de majd ők, majd ők aztán megmutatják a tutit.

Erre pedig jön a túlélési torzítás, ami kb. generációról-generációra garantálja, hogy az az extrém hangos kisebbség mindig furdalni fogja az arra fogékonyak oldalát...

4-5-6: 1,5 hónapig meg volt, hogy többször 1 hónap körül voltam bent, szóval van tapasztalatom. Teljesen jó, csak egyre inkább szigorították évről-évre, mert sokan szerettek bent lenni.

dec. 12. 02:05
 19/20 Zsabra01 válasza:
64%
4 es vagyok! Akkor jó környéken élhetsz te, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak a kórházakról! De kisvárosi kórházakban, ahol szinte még a festés is kopott a falakon, sokhelyen nem olyan szerencsések az emberkék! Maradjunk annyiban, rengeteg olyan korház van ahol nagyon rosszak a viszonyok! Márpedig manapság az van többségben! Ezért hallasz ennyi kritikát az egészségügyről, nem beszélve egyes ápolókról akik nem igen vannak oda a munkájukért. És ennek a betegek iszák meg az árát! Szerencsére járóbeteg voltam bent. volt olyan ápoló fapofával full flegma móddal. És kb alig figyelve a betegek panaszaira. Vagy épp le se ellenőrizve azt! Amúgy meg, ez a sokan szerettek bent lenni, miféle dolog? Mi köze van a szigorításhoz? Ezt úgy írod, mintha az egészséges emberek csak úgy bemehetnének egy hétre, mert hú de szeretnek korházban időzni!
dec. 12. 03:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Kilences, olyan szó nem létezik, hogy álhőbörög...
dec. 12. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!