Miért hőbörögnek egyesek a kórházi
koszton/körülményeken, amikor én életem végéig
elviselném, csak legyen hol laknom és ne kelljen
dolgoznom?
Figyelt kérdés
És szerintem nem egyedül vagyok vele így. Pl. a pszichiátriai osztályokat is ezért zárták be, meg pl. börtönökben (oda azért nem mennék, maximum a Bastoyba Svédországba) is ezért van helyhiány még a körülmények ellenére is.
Jah, aztán elvisz valami kórkái fertőzés.. Ha meg egész életedben kórházi koszton élnél nem érnéd meg az 50 évet se.
ma 01:50
3/16 anonim válasza:
Lebontva úgy havi 1 nap munkával megkeresek annyit, hogy egy kórházi szintet (kis szoba, alap kaja) tudjak biztositani magamnak.
Neked is erre kéne aspirálnod, nem arra hogy valami állatként eltartsanak amíg ki nem nyiffansz egy fertőzésben.
ma 02:09
4/16 Zsabra01 válasza:
Komolyan? Voltál te már magyar kórházban? Azon a koszton te elélnél? Ne nevettess már! Ember bent voltam 1 hetet minden nap kellet hozatnom enni valamit! Éhen haltam volna! Első nap kaptam a kaját, néztem ez mi ez? Értem én a dolgokat de ránéztem 2 apró szelet toast kenyérre meg vajra meg szelet párizsire. Hát mondom ha ezt megeszem, csak még éheseb leszek! Telefonáltam is haza azonnal hozzanak enni! Azt még mondtam is nővérkének, ne haragudjon már meg, de nekem ez nem kell! Adja inkább oda valakinek. Aztán oké jó paraszt módra tömtem bent fejem még a többiek éheztek, de engem az már nem érdekelt! Maradjunk annyiba, nevetséges az egész ami ott van!
ma 03:32
5/16 anonim válasza:
Biztos vagy benne amit a kérdésedben állítottál? Meg így gondolnád 1 hónap kórházi bentlét után is? Még a hajléktalanok se élnének ezzel a lehetőséggel, ha lenne ilyen és dönthetnének. Pedig nekik minőségi változás lenne. De a pszichiátrák sem olyan álomhelyek, ahová szívesen élné le az ember az életét. Én 1 hétig voltam bent még régen, de nekem olyan volt mint egy pokol. Szigorú napirend volt, 6 körül kellett kelni, és fürdeni menni, hogy vizitre tiszta legyél. Fura emberek voltak, sok c típusú is. Némelyik elég veszélyesnek is nézett ki. Nem sok mindennel tudtad magad elfoglalni. A másik, hogy aludni se lehetett rendesen, mert volt aki üvöltözött. Nekem a sorkatonai szolgálat elkerülése miatt kellett ott lennem, de 1 hét még úgyahogy belefért azért hogy ne kelljen 1 évre bevonulnom sorkatonának.
ma 05:03
6/16 anonim válasza:
Ja, és a kaja volt ott a legkisebb probléma, noha nem volt jó, de én szerencsére minden szart meg tudok enni, és a családtagok hoztak be rendes ennivalót, így nem maradtam éhen. De téged vajon meglátogatnának-e, ha évekig ott lennél, és tudnál-e ételt venni magadnak a helyi büfében?
Meg az embernek más igényei is lehetnek, nem csak az, hogy legyen hol aldnod, és kapj enni napi 3x. Társaságod az lenne, de nem biztos, hogy olyan, amilyet elképzeltél magadnak😁
ma 05:10
7/16 UlfOrmson válasza:
Cicabogár, és miből fizetnéd a kórházi lakhatásod, ha nem akarsz dolgozni, csak élősködnél a "csodálatos" hazai egészségügyön?
ma 05:43
8/16 anonim válasza:
Az emberek többségének szerencsére nagyobb az igénye a kórházi ételeken túl. Valamint nem mindenkinek derogál a munka.
ma 05:52
9/16 anonim válasza:
A magyarországi kórházi körülményeken a bolsi ellenzék álhőbörög, akik sosem jártak kórházakban.
Na én jártam idén egy rehabilitációs szanatóriumban, és igen, simán tudnék ott élni is.
Egy ismerősöm ment oda 1 hónapra. Államilag finanszírozott, teljesen oké intézmény.
Tiszapeti ott bezzeg nem járt, a büdös kis sz.ráhzi, csak ami le van pukkanva.
ma 06:41
10/16 anonim válasza:
Mert a magyaroknak nagyon nagy igényük lett ahhoz képest, hogy milyen (pl.:) munka-, gazdasági teljesítményt tudnak elérni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!