Mi a reggeli rutinotok hétköznap és hétvégén?
Hétköznap, amikor órám van, általában 7-kor kelek, kényelmesen reggelizek, közben átfutom az aznapi teendőket, fejben végigvezetem a napom, kicsit telefonozok, mosdóba megyek, készülődöm, és lemegyek az egyetemre a koliból.
Ha nincs órám, 9 tájt kelek, és ugyanúgy indul a napom, mint az előbb részletezve, csak még nyugisabban.
Hétvégente, általában, 9-10 között kelek, kávéval indítok, a többi ugyanaz, csak ugye nem megyek egyetemre :D Utána meg főzésnek állok neki.
6:45-kor elkelek, felöltözök, elmegyek a kutyákkal sétálni, csinálok reggelit és beülök a gép elé dolgozni 8-kor (9-kor meg sikerül el is kezdeni megenni a reggelit) . Ez nyilván a hétköznap.
Hétvégén csak kiengedem a kutyákat az udvarra és vissza, aztán visszafekszem aludni kb 10-ig. Hétvégén általában nagyobbat szoktunk túrázni vagy versenyre vagy egyéb programra megyünk, utóbbiaknál gyakran korán kell elindulni(fél7-7), akkor a visszaalvás helyett reggelizem és összekészülök.
Ha délelőttös vagyok, 7.30-kor kelek, gyors reggeli és indulás.
Ha délutános vagyok vagy hétvége van, akkor magamtól ébredek (ez most, hogy később világosodik, meg amúgy is sokszor szürke minden, akár 7.45 is lehet, nyáron meg akár 6.00 is). Nyugisabb reggeli, utána 9-ig teszek-veszek, akkor kezdem igazán a napot az aktuális tennivalókkal.
Hétköznap: 05.50-kor kelek, fogmosás-fürdés, smink, öltözés, kaja csomagolás, 7 órás busszal indulok, 8-ra járok dolgozni.
Hétvégén: 8 körül kelek, fogmosás, valami minimál pofa rendezés, piacra megyek, bevásárolok, főzök és egyéb háztartási állatságok.
Sosem kávézok, nem reggelizek felkelés után közvetlenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!