Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Volt olyan hogy egy...

Lányok. Volt olyan hogy egy pasi miatt rivalizáltatok egy másik lánnyal, hogy kié lesz?

Figyelt kérdés

dec. 9. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Igen, érted!
dec. 9. 20:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Te vagy a nap trollja. :) Az ajándékodat átveheted a Józsefvárosi piacon. :D Egy csomag zizi. :D
dec. 9. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem, mert ha az adott férfinak nem egyértelmű, hogy én kellek neki, akkor nem fogom az időmet pocsékolni egy ilyen gyerekes versengésre. Válassza azt, aki neki szimpatikusabb és vonzóbb, de nehogy már én tegyem az agyamat, mintha versenyeznék.
dec. 9. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
gyerekkoromban
dec. 9. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem, szerintem sosem volt olyan, hogy egy férfi pont egyszerre tetszett volna nekem meg valaki másnak is a környezetemben.
dec. 9. 21:02
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Igen, 17 évesen. :D

Azóta már megkomolyodtam, túl vagyok egy 10 éves kapcsolaton (ahol nem kellett küzdeni, mert az ex nem adott rá okot, nem ilyesmi miatt lett vége).

Most van egy 3 éves kapcsolatom, itt sem volt képben más, egy fiatal kis 20 éves lány próbált a pasim nyakába mászni, őt konkrétan előttem küldte el.

Most már biztos nem harcolnék, az már régen rossz, ha kell.

dec. 9. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Volt egy barátnőm aki mindenben utánozott. A pasik is mindig ugyanazok tetszettek neki és ő merészebb volt, rájuk nyomult, felszedte őket. Egyszer eljátszottam hogy egy nagyon zűrös c gyerek tetszett meg. Húú dee jó pasi, micsoda rosszfiú, annyira vagány..

Nem is kellett többet tennem , egy hét múlva már töltötte fel facebookra az "életem szerelme" képeket 😂

Az apja kitagadta, az osztálytársaink kiközösítették

dec. 10. 07:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Roma lányoknál szokás inkább az ilyesmi. Egyszer ahol lakom a lépcsőházban tépte egymást két c-lány egy csávó miatt.
dec. 10. 11:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kell zizi :D
dec. 10. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:

8

Nem csak roma csajoknál van ilyen, én ugyan nem láttam csak hallottam egy ilyet, hogy egy roma meg magyar csaj verekedett össze, ott a roma csaj az exe volt a pasinak. És úgy gondolta, hogy visszaszerzi vagy ilyesmi.

dec. 10. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!