Lányok. Volt olyan hogy egy pasi miatt rivalizáltatok egy másik lánnyal, hogy kié lesz?
Igen, 17 évesen. :D
Azóta már megkomolyodtam, túl vagyok egy 10 éves kapcsolaton (ahol nem kellett küzdeni, mert az ex nem adott rá okot, nem ilyesmi miatt lett vége).
Most van egy 3 éves kapcsolatom, itt sem volt képben más, egy fiatal kis 20 éves lány próbált a pasim nyakába mászni, őt konkrétan előttem küldte el.
Most már biztos nem harcolnék, az már régen rossz, ha kell.
Igen. Volt egy barátnőm aki mindenben utánozott. A pasik is mindig ugyanazok tetszettek neki és ő merészebb volt, rájuk nyomult, felszedte őket. Egyszer eljátszottam hogy egy nagyon zűrös c gyerek tetszett meg. Húú dee jó pasi, micsoda rosszfiú, annyira vagány..
Nem is kellett többet tennem , egy hét múlva már töltötte fel facebookra az "életem szerelme" képeket 😂
Az apja kitagadta, az osztálytársaink kiközösítették
8
Nem csak roma csajoknál van ilyen, én ugyan nem láttam csak hallottam egy ilyet, hogy egy roma meg magyar csaj verekedett össze, ott a roma csaj az exe volt a pasinak. És úgy gondolta, hogy visszaszerzi vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!