Csajok védtetek már meg pasit egy másik csajtól?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?
Illetve mi és hogy történt, mi lett a következménye?
Pasik is írhatnak, ha volt ilyenben részetek.
dec. 4. 20:20
1/6 anonim válasza:
Igen. El löktem. Nem csinált semmit. Azért csináltam mert rá lépett a párom lábára. :D Nő vagyok.
2/6 anonim válasza:
Nem valami telepi vagyok, szóval nem.....???
3/6 anonim válasza:
Egy igazi nő tudja kezelni a helyzetet és nem cselekszik hirtelen felindulásból.
4/6 anonim válasza:
Igen, egy leszbikus roma lánytól, aki keménykedni akart. Először azt hittem, hogy srác. Engem nem akart bántani, megkértem, hogy álljon le, a kutya nem szólt hozzá.
5/6 anonim válasza:
Igen. Nem pasim volt, hanem egy pasi a baráti társaságból. Annyi volt a sztori, hogy az exe odajött egy szórakozóhelyen és elkezdte provokálni. Szerencsére a srác jól kezelte a helyzetet, viszont a lány nagyon nyomult tovább és egyre kínosabb volt nekünk is. A srác új barátnője elé állt és kérte, hogy fejezze be, őt félre lökte és megindult a srác fele, mire én ösztönösen el akartam gáncsolni. A barátnő akit meglökött pedig közben visszalökte, amitől így egy óriásit zakózott. Mivel ki lett nevetve, felállt és elviharzott. Később kiderült, hogy az egyik barátnője vette telefonnal az egészet, mert az volt a terve, hogy megzsarolja a srácot, hogy bántalmazni szokta és azért provokálta, hátha ott megüti vagy legalább lökdösődnek, kiabálnak egyet és ezzel lesz bizonyítéka.
6/6 anonim válasza:
Elég nagy gond, ha a pasi nem tudja megvédeni magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!