Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veled is ez van beszelgetesnel?

Veled is ez van beszelgetesnel?

Figyelt kérdés
Ket fajta opcio van. Vagy majdnem asitozol ha haverod(kb) magarol vagy masrol akit te nem ismersz beszel vagy nagyon kivancsi inkabb ha kizarolag rolad kerdeznek es omlenek a szavak toled ilyenkor.

#ember #tulajdonság #úgy bevertem a fejem hogy a másik oldalon érzem
nov. 8. 07:55
A kérdező szavazást indított:
Igen - ha nem rolam szol a dolog akkor, elegge unalmas, kozel asitok
Valoban - ha ROLAM van szo, aktivan beszelek, vissza nem kerdezek/minimalisan
9 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Nem vagyok ilyen önző és egós hogy csak magamra gondoljak.
nov. 8. 08:33
 2/16 A kérdező kommentje:
ok megint egy kerdes ignoralva.
nov. 8. 08:47
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Ha olyanról ömleng valaki, akit én nem is ismerek, az nyilván untat. De alapvetően szeretek hallgatóság lenni, érdekel, amit a barátaim, párom mesél magukról. Én is szeretek beszélni, de nem éreztetem senkivel, hogy körülöttem forog a világ és csak az lenne fontos, amit én magamról pofázok. Az ilyenek mellől hamar kikopnak a barátok, mert ilyen önző emberre nem sokan kíváncsiak :D
nov. 8. 09:17
 4/16 A kérdező kommentje:
En azt vettem eszre, ha testi mimika van, es CSAK kerdezek, magamrol egyaltalan nem beszelek, esetleg egy mondattal ami egy mondtat es nem kerdes, de igazabol kerdes szamara (remelem ertheto) akkor megint omlik a szo belole. De direkt csinaltam, es ugy omlotttek a szajabol a szavak mint a viz a dunabol. A vegen viszont kerdezett vagy 3 - 4-et roviden valaszoltam, pedig belemehettunk volna, viszont o lattam jobbra nez, hol orajat nezte, telefont nezte, volt hihetetlenul asitott majd mondta lassan menni kene. Es a "haverom".
nov. 8. 09:28
 5/16 A kérdező kommentje:

3

Egyebkent magadrol irtal es remelem oszinte voltal, mert en sok ilyet tapasztaltam. Nagyon sokat.

nov. 8. 09:42
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Akkor ne legyen a haverod, ha úgy érzed, hogy szarik rád.
nov. 8. 09:43
 7/16 A kérdező kommentje:
Hat ja, jo is lenne ha lenne mas valaki de hat akkor en is azt csinalom majd amit o gondolom aztan elparolog a dolog.
nov. 8. 09:49
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Tanulj meg fogalmazni légyszíves, mert teljesen ostobán fogalmazol, értelmezhetetlenül. Amúgy is: téged untat hogy más mit beszél, de te azért elvárnád, hogy téged hallgassanak. Gáz.
nov. 8. 09:59
 9/16 anonim ***** válasza:
60%

Ismerek olyan embert, aki csak magáról vagy a kizárólag a saját érdeklődési körébe vágó témàkról tud beszélni, de olyan szinten, hogy ha reagálok közben, és véletlenül pont a saját tapasztalataimat említem, akkor rögtön közbevág és csak mondja tovább....

Àsítozni nem szoktam, de mindent megteszek, hogy hamar szabaduljak az illetőtől, pl nem kérdezek tőle, mert akkor csak önti tovább a rizsát... Amúgy meg nem keresem a társaságát, kerülöm, ahogy tudom.

nov. 8. 10:10
 10/16 A kérdező kommentje:

8

Ezt most nem igazan tudom helyre tenni, mert a szavazas sem errol szol, amit te irtal, hanem altalaban emberekrol, nem rolam. A tobbiek is magukrol beszelnek, de ha van kifejteni valod ennel tobb, szivesen meghallgatom, egyelore egy felig hasznosat nyomtam neked mert ez most nem tudom mi, pedig a tobbiek teljesen normalisan valaszoltak.

nov. 8. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!