Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem fura, hogy már délután...

Nem fura, hogy már délután 5-kor sötét van?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha előbb álmosodnék, hamarabb elalszom. Nincs hozzászokva ehhez a szervezetem bioritmusa. Nem bírok sokáig fellenni.

dec. 9. 19:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Én ezt szeretem!
dec. 10. 10:07
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Minimálisan fura, viszont nem teljes mértékben szokatlan, mert minden évben ezt éljük át ebben az időszakban. Nem mindig túl szerencsés, hogy olyan korán olyan sötét van, de majd idővel hosszabbodnak a nappalok.
dec. 10. 11:33
 23/31 A kérdező kommentje:
De inkább fél 5kor
dec. 10. 12:21
 24/31 anonim ***** válasza:
De fura. Sokkal jobb lenne ha ilyenkor 7-től 3-ig dolgozna a nagy átlag, és nem a kóma sötétben kellene beszélgetni meg hu de ébernek lenni mikor nyáron ilyenkor az ember már alszik.
dec. 10. 12:30
 25/31 anonim ***** válasza:
Ez amúgy azért alakult ki hogy ne költsenek sokat a világításra reggel a gyárak, de mivel már mindenhol ledes lámpa van ez tárgytalan, úgyhogy nyugodtan kezdhetnék korábban.
dec. 10. 12:31
 26/31 anonim ***** válasza:

Beszélj a magad nevében, nekem pl nem lenne jó 4:30-kor kelni :D (és még úgy is sötétben érnék haza)

dec. 10. 12:33
 27/31 anonim ***** válasza:
OK de nyáron hogy kelsz simán 4.30-kor? Vagy akkor is érzed hogy nem bírsz?
dec. 10. 12:40
 28/31 anonim ***** válasza:
Vagy hát októberben még tudsz 4.30-kor kelni, novemberben meg már hirtelen mégse, ez ilyenkor hogy van?
dec. 10. 12:42
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem kelek, csak 5:30-kor.

Sehol nem írtam, hogy októberben 4:30-kor kelek.

dec. 10. 12:57
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
De igen, a mostani idő szerint 4.30-kor kelsz októberben. Érted a téli nyári időszámítás átváltását? Kérj meg valakit hogy magyarázza el neked, hogy nyári alatt októberig végig 4.30-kor kelsz a mostani órád szerint, ami a mostani órádon 4.30.
dec. 10. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!