Nem fura, hogy már délután 5-kor sötét van?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha előbb álmosodnék, hamarabb elalszom. Nincs hozzászokva ehhez a szervezetem bioritmusa. Nem bírok sokáig fellenni.dec. 9. 19:21
11/31 anonim válasza:
Nem véletlenül ajánlott D vitamint szedni ősztől tavaszig, a magyar lakosság 70%-a egész évben D vitaminhiányos, télen ennél is többen.
12/31 anonim válasza:
Nem attól vagy depressziós, hanem az életedtől.
Engem kifejezetten feldob a délutáni sötétedés.
Gyerekkoromban is imádtam a naplementét.
A reggeleket viszont utálom.
13/31 anonim válasza:
Engem a nyár tesz depresszióssá. Fullasztó sivatagi szárazság friss levegő nélkül.
14/31 anonim válasza:
A fizikai fény is zavar, a sötétség békés, elnyugtat.
15/31 Fragments of Fantasy válasza:
Nem, hiszen tél van. Ilyenkor mindig ez van.
Viszont fáradtabb vagyok, mint szoktam.
Főleg most, mert beteg is vagyok.
16/31 anonim válasza:
Igen, fura, de nem szokatlan, mert sajna minden évben ez van és minden évben eljátsszuk azt is, hogy most van az utolsó óraátállítási időszak.
Pedig sokkal jobb, ha tovább van világos. De nyugi. dec. 21.-től fordul a kocka:).
17/31 anonim válasza:
12 Akkor te vámpír vagy. Vagy denevér, vagy róka.
19/31 anonim válasza:
Nem tudom hogy fura-e, de az biztos hogy borzalmas.
20/31 anonim válasza:
Nem, minden évben ez van. Az lenne fura, ha télen 9-ig sütne a nap... 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!