Egy harmincéves “nő” hogy írhat így, mint egy buta tini?
#9 Hát figyelj, szerintem nem mentség az, hogy valakinek alacsony az értelmi képességei hogy gyökér legyen. Pont azért szoktak akkora gyökerek lenni mert erről nem is tudnak, aztán ha szerinted ugyanazon a szinten vagyok velük mert ilyenkor előszeretettel viszonzom amit ők csinálnak másokkal, akkor legyen
#10 Pont erre gondoltam, olyan furcsa hogy 30+ évesen így viselkednek
Posztot meg azért nem linkelek, mert nem az a lényeg hogy konkrétan ez a nő milyen, hanem hogy miért ilyenek az emberek. Valamint szerencsétlen így is szét lett alázva ott :D
De egy értelmes ember belátja, hogy gyökér emberek mindig is voltak, vannak és lesznek is :D Ki nem szarja le őket.
Tisztelt Kérdező!
Tájékoztatom, hogy az emberi hülyeség/primitivizmus nem korfüggő. Egy tízéves gyerek is fogalmazhat meg szöveggé formálódó, értelmes mondatokat, és egy idősödő ember is lehet meglepően ostoba.
További szépet!
Simán előfordul az ilyen. Nem ismerjük az illetőt, lehet, hogy nem olyan érett még, mint azt egy annyi idősről gondolnánk, lehet, hogy csak szeleburdibb, fiatalosabb, viszont arra is van esély, hogy ilyenek a képességei, ilyen a stílusa.
FB-s kommentek közt is lehet jócskán látni, hogy 40+-os emberek úgy oltogatják egymást, ahogy az én időben, 14 évesen sem volt már szokás. Az íráskészségről, kommunikációs stílusról nem is beszélve, meg a fél tucat, indokolatlan hangulatjelre ki sem térve..
vagy csak fáradt
hullámzik az agyműködés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!