Egy harmincéves “nő” hogy írhat így, mint egy buta
tini?
Nem tudod, hogy ki milyen háttérből jött. Honnan tudod, hogy milyen iskolázottságot kapott, milyen szinten van az értelmi és érzelmi intelligenciája? Attól, hogy valaki x kort betöltött, még nem jelent semmit. Párom 72 éves apja egy 5 éves érzelmi szintjén van, de az értelmi intelligenciája se magas.
dec. 9. 12:32
Én is 30 vagyok, miért ne? Amikor a mi generációnk volt tini, akkor terjedtek el ezek az “XD”, “lol”, és társai. (Ami azt illeti, nem is tudom a mai kamaszok használják-e még ezeket.)
Hacsak nem hivatalos levelet ír az ember, akkor szerintem teljesen beleférnek.
dec. 9. 12:35
Mindig olyan fura amikor valaki egy itteni kérdésről ír ki egy (kötekedő hangvételű) kérdést... Olyan "tényleg itt tartunk??" kategória nekem.
Nem tudom hogy milyen kérdésről beszélsz, nem tudom hogy tényleg 30 éves nő írta-e ki, ha pedig tényleg 30 éves nő írta ki, és tényleg tinis, akkor nem tudom, hogy mi zajlik az életében. Tudom hogy a csaj valami olyat írt amitől felment 200ra a vérnyomásod, és ezért le akarod vezetni valahogy az impotens dühödet ezzel a kérdéssel, de erre konkrétan nem lehet választ adni. Spam kérdés....
dec. 9. 12:38
#2-es jól írja. A mai 30 as korosztálynál terjedtek ezek a kifejezések amikor tinik voltak, de elmondom az akkori 20-30 év körüliek között is terjedtek ezek, és a mai 50 évesek közt is ismerek olyat aki használ ilyeneket.
dec. 9. 12:40
A hármassal értek egyet.
Mutasd a kérdést!!!
dec. 9. 12:47
6/18 A kérdező kommentje:
#3 Nem dühít fel, csak nem értem, ilyen minek lélegzik? 😆 és nem arról beszélek hogy szlenget használ, hanem az értelmi szintje egy 13 éves hisztis gyerek szintjén van
7/18 A kérdező kommentje:
Ha legalább a hülyeségét magának tartaná az oké lenne, de a legnagyobb baj vele hogy káros
Linkeld be a kérdést. Így semmi értelme. Lehet, hogy tényleg tini, lehet, hogy troll, lehet, hogy poén. És lehet, hogy semmi baj vele, csak szerinted.
dec. 9. 12:49
Nos, a te értelmi szinted sem haladja meg egy tiniét, mert nem tudod higgadtan elfogadni, hogy nem mindenkinek magasak az értelmi képességei. Azért 18 éves korig el kéne jutni arra a szintre, hogy ezen nem rökönyödsz meg.
dec. 9. 13:05
Menj fel egy 24.hu Face oldal posztra, és nézd meg a kommenteket. 30-40 éves emberek szólogatnak be olyan szinten egymásnak, mint egy 14 éves gyerek, és teleb*sszák 10-15 vihogó-heherésző emoji-val a kommentet. Az ilyen infantilis gyökérnek olyan szívesen segítenék, hogy fog nélkül vigyorogjon.
dec. 9. 13:11
Kapcsolódó kérdések: