Miken/mikben akartok változtatni az életetekben 2025-ben?
Idén volt egy időszak amikor egész jól lefogytam, közel 10 kilót. Azóta vissza jött valamennyi ezt kellene újra leadni és sportolni akarok, edzeni, kardiózni.
Mindamellett jobban akarok adni magamra, új ruhák,kiegészítők, óra, telefon.
Azt vettem észre, hogy egészen bejövök a csajoknak az "új" formámban így ezt kellene kicsit erősítenem. Szakáll, hosszabb haj stb.
Mindamellett a lakásom félkész putri panel. Meg kellene csinálnom szép igényesre. Nem luxus extrára, de olyanra, hogy aki belép azt kellemes érzés töltse el.
Külföldi nyaralás nekem is egy bakancslista. Itthon már elmegyek bárhova, külföldre egyelőre nem nagyon mentem, pedig tök jó lenne. Azért is egyedül, hogy ne kelljen másokhoz igazodnom.
Szeretném most már komolyan átültetni a gyakorlatba azt, hogy saját magam helyezem előtérbe, és jobban megválogatom, kinek, mit, mikor és hogyan segítek.
Illetve én is szeretnék kicsit jobban adni magamra. Ruhatár frissítés, esetleg kiegészítők viselése. Az utóbbi időben nagyon sokat gondolkodtam egy okosóra vételen, de még agyalok rajta egy kicsit.
Járni akarok kangoo-ra és újra többet szeretnék olvasni. Igazából mind a kettőt szerettem volna előbb, de az év második fele ledobott a Taigetoszról.
36/F
- picit fogyni
- gyakrabban és komplexebb ételeket és sütni, főzni
- többet olvasni
- többet spórolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!