Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy randira nyomógombos...

Ha egy randira nyomógombos telóval mennék, szóval direkt, akkor a csajok csórónak néznének?

Figyelt kérdés
Így kitudom szűrni, azon csajokat akik csak az anyagiakat nézik?
dec. 8. 11:05
1 2 3
 21/28 Fragments of Fantasy ***** válasza:
69%

Én nem hiszem, hanem tudom. Azért van egy halvány fogalmam arról, hogy az ilyen dolgok hogy épülnek fel szoftveresen és hogy épülnek fel hardveresen. De nem fogok olyanokkal vitázni akik azt hiszik, hogy úgy működik a technika, mint a ZS kategóriás amerikai filmekben.

dec. 8. 12:32
 22/28 anonim ***** válasza:
69%

Egy funkcionális telefont manapság egy gyerek is meg tud venni a zsebpénzéből.

Csak azt hinnék rólad hogy nincs rendben veled valami mentálisan, ami amúgy lehet igaz is, ha ennyire soviniszta vagy.

dec. 8. 12:32
 23/28 anonim ***** válasza:
32%
Nem randi téma ugyan, de én a vonaton írtam egy smst nyomógombos telón (Nokia 150) A tizenéves fiatalok odanéztek, majd egymásra és elkezdtek gúnyosan röhögni. Lereagáltam azzal hogy rájuk férne minimum 5 év valami átnevelőtáborban, leszállás után az induló vonat lehúzott ablakán egyikük ki köpött, meg hangosan kiüvöltötte hogy mit csináljak az ősi mesterséget űző anyámmal.
dec. 8. 13:55
 24/28 A kérdező kommentje:
Mert kis férgek.
dec. 8. 15:27
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én pl. drogdílernek néznélek. Ami nem tudom, milyen irányba befolyásolná a döntésemet, mert jól jönne most egy kontakt, de még sosem volt szerencsém dílerhez, és ahogy elképzelem ezt a foglalkozást, nem biztos, hogy hiányzik ez az életembe.
dec. 8. 18:16
 26/28 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél?

dec. 8. 18:50
 27/28 anonim ***** válasza:
Nyilván nem az lesz az első gondolata vkinek, hogy "hát lehet, hogy gazdag, de olyan magasztos elme, hogy puritán módon él". De ez nem feltétlen lesz kizáró ok bizonyos nők számára, ill. aki visszautasít téged, nem feltétlen a nyomógombos telefon miatt fog, mert ezer más oka lehet (senkinek nincs olyan viselkedése vagy személyisége, ami mindenkinek vonzó).
dec. 9. 12:27
 28/28 anonim ***** válasza:
Elég sokféle embernek dolgozom. Azt figyeltem meg hogy ahol tényleg van pénz, nem jellemző a flancolás, sokszor még autóban sem! Ahol meg örül hogy luk van a seggén, még ha hitelre is de megveszi a drága telefont stb.hogy higyjék azt róla, nagy lábon él.
dec. 10. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!