Ha egy randira nyomógombos telóval mennék, szóval direkt, akkor a csajok csórónak néznének?
Az ilyesfajta, hátsó szándékú játszmázásoknak nem igazán van pozitív végkimenetele.
Egy telefon milyensége, márkája nem jelenti automatikusan azt, hogy a tulajdonosa gazdag. Státuszszimbólum lehet, de nem egyenlő a gazdagsággal.
Lekell nyelned ezt a kapszulát💊
Attól senki sem lesz aranyásó, ha nem egy hátrányos helyzetűvel akar összejönni 😬
Én is olyan nőt akarok magam mellé, aki többet feltudott mutatni
Azt hiszem, a 4. válaszadó írta le a kulcsszót: játszmák!
Sajnos alamuszi lett a párkapcsolati élet és annak kialakítása is. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a nyomógombos telefon a sznobizmus esélyét tudja csökkenteni.
Ugyanígy lehet gondolkodni a Face-szel, Instával és társaival...
A valódi értékek mára már tercier értékek lettek... Mondjuk értékrend függvénye, de ami engem illet, én kifejezetten primerben kezelem azokat...
A legtöbb okos telefon kihozható kamatmentes részletre. Tehát se gazdaságot se szegénységet nem jelent, hogy milyen telefonod van.
Én egyébként azt aki buta telefont használ, nem gondolnám egy előrelátó okos embernek, mert hülyeség nem használni a technika adta lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!