Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy randira nyomógombos...

Ha egy randira nyomógombos telóval mennék, szóval direkt, akkor a csajok csórónak néznének?

Figyelt kérdés
Így kitudom szűrni, azon csajokat akik csak az anyagiakat nézik?
dec. 8. 11:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
63%
Persze, csak így lehet kiszűrni.
dec. 8. 11:12
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Már mindannyian ismerjük ezeket a hülye trükköket, és mi meg azt szűrjük, hogy kik ezek a barmok, akik csak tesztelgetni akarnak minket első randin, nem pedig megismerni. Egy okostelefon amúgy mióta jelez gazdagságot a mai világban, már bocs? Nekem is iPhone 15-öm van, mégsem vagyok gazdag.
dec. 8. 11:34
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Párom az első randin elő sem vette a telefont azon kívül, hogy megnézte, hány óra, így nem is figyeltem, milyen telefonja volt.
dec. 8. 11:36
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyesfajta, hátsó szándékú játszmázásoknak nem igazán van pozitív végkimenetele.

Egy telefon milyensége, márkája nem jelenti automatikusan azt, hogy a tulajdonosa gazdag. Státuszszimbólum lehet, de nem egyenlő a gazdagsággal.

dec. 8. 11:39
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Lekell nyelned ezt a kapszulát💊

Attól senki sem lesz aranyásó, ha nem egy hátrányos helyzetűvel akar összejönni 😬

Én is olyan nőt akarok magam mellé, aki többet feltudott mutatni

dec. 8. 11:42
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy randin nincs helye a mobilnak, tehát mindegy, milyened van.
dec. 8. 11:47
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, a 4. válaszadó írta le a kulcsszót: játszmák!

Sajnos alamuszi lett a párkapcsolati élet és annak kialakítása is. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a nyomógombos telefon a sznobizmus esélyét tudja csökkenteni.

Ugyanígy lehet gondolkodni a Face-szel, Instával és társaival...

A valódi értékek mára már tercier értékek lettek... Mondjuk értékrend függvénye, de ami engem illet, én kifejezetten primerben kezelem azokat...

dec. 8. 11:49
 8/28 anonim válasza:
19%
Ez jó ötlet amúgy, amlyen módszerrel próbálkozik a kérdező. Csak így tovább kérdező, ne fogj ki ilyen pénzéhes p*csákat, aza az igazi szerelem, aki szeret téged és nem azt nézi, hogy mennyi pénzed van vagy azt, hogy milyen telefonod van.
dec. 8. 11:51
 9/28 Fragments of Fantasy ***** válasza:
88%

A legtöbb okos telefon kihozható kamatmentes részletre. Tehát se gazdaságot se szegénységet nem jelent, hogy milyen telefonod van.

Én egyébként azt aki buta telefont használ, nem gondolnám egy előrelátó okos embernek, mert hülyeség nem használni a technika adta lehetőségeket.

dec. 8. 11:51
 10/28 anonim ***** válasza:
19%
9-es, rosszul gondolod...
dec. 8. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!