Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek lehet a mai...

Szerintetek lehet a mai világban, így 2024-ben, okostelefon nélkül, pl egy sima nyomógombos telefonnal teljes életet élni?

Figyelt kérdés
Nektek mi erről a véleményetek?

#élet #2024 #Okosteló nélküli
2024. júl. 13. 12:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
Persze hogy lehet. Én imádom amikor megyünk túrázni és egész nap kb térerő sincs.
2024. júl. 13. 12:21
 2/26 anonim ***** válasza:
74%
Biztos. Nekem 2 eve lett telefonom....azelott nem volt. 37/f
2024. júl. 13. 12:24
 3/26 grafno ***** válasza:
80%
Kollégámnak is csak az van. 45/f. Neki elég az is.
2024. júl. 13. 12:25
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
Amwnnyi
2024. júl. 13. 12:26
 5/26 anonim ***** válasza:
78%
Amennyiben a telefont telefonásra használja az esetben teljes mértékben.
2024. júl. 13. 12:27
 6/26 anonim ***** válasza:
56%

Egyedülálló, négy gyerekes anya vagyok és kizárt, hogy a mai világban okostelefon nélkül tudnám kontrollálni a dolgokat. Rengeteg infó megy a különböző csoportokba és van, hogy az utolsó pillanatban derül ki, hogy pl elmarad a zeneóra.

Ha többet érne az adott szó és lehetne előre tervezni, akkor nem kéne az okostelefon.

2024. júl. 13. 12:29
 7/26 anonim ***** válasza:
80%

55 éves, pár éve egyedülálló férfiként vígan megvagyok.

Sosem volt és nem lesz okostelóm.Netezni otthon a laptopról szoktam.Nyomógombos a telefonom, de tudom a térképet használni, címre odatalálni, bármit rendelni,utánanézni.

Minek izgassam magam :) Egyébként telefonálni is utálok, személyesen szeretek beszélgetni. Régi nevelésű vagyok, nem netfüggő :)

2024. júl. 13. 12:50
 8/26 anonim ***** válasza:
56%

Egyre nehezebb. Akinek nem szükséges a munkájához vagy nincsenek gyerekei, esetleg az idősebb korosztály még el van okostelefon nélkül, de mivel egyre nagyobb teret foglal el az életünkben az online ügyintézés, kapcsolattartás, munka, szórakozás stb., így előbb-utóbb teljesen nélkülözhetetlenné fog válni mindenki számára.

Én még megvagyok nélküle, de egyre jobban érzem hogy már nem sokáig, mert közeleg az idő amikor már nem fogok tudni elintézni dolgokat, ügyeket okostelefon nélkül.

2024. júl. 13. 12:55
 9/26 anonim ***** válasza:
47%

Lehetni bizos lehet, de nekem baromira nem lenne praktikus.

A munkahelyi beosztásom is az interneten érkezik, úgy látom a pénzügyeimet (fizetés + befektetések). Bizonyos hobbikat is úgy intézek, mert így borzasztó sok pénzt meg tudok spórolni. Mivel a beosztásom nagyon változó, sok minden más is az, pl. hogy kivel mikor tudok beszélni, mikor tudok ügyet intézni. Erre nekem sokkal praktikusabb az okostelefon.

Meg mondjuk én borzasztóan is tájékozódok. Egy papír térképet nézegetve soha nem jutnék sehova.

2024. júl. 13. 13:11
 10/26 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudnék telefon és internet nélkül élni, szinte állandóan a kezemben van.
2024. júl. 13. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!