Szerintetek lehet a mai világban, így 2024-ben, okostelefon nélkül, pl egy sima nyomógombos telefonnal teljes életet élni?
Figyelt kérdés
Nektek mi erről a véleményetek?2024. júl. 13. 12:18
21/26 anonim válasza:
Mi számít neked teljes életnek? Én remekül megvagyok a nyomógombos őskövületemmel (amíg hajlandó működni), csak ébresztésre és bevásárlólista-írásra használom. Egy okostelefonnal sem csinálnék mást, esetleg néhanap útközben ránéznék a mailfiókomra, ha éppen várnék valami fontos visszajelzést. Egyébként sem vagyok hajlandó befeküdni se a Google, se az Apple alá, mert a világ legundorítóbb nagyvállalatai közé tartoznak.
Netezni laptopon szoktam, sokkal kényelmesebb, mint a vágódeszka méretű telefonok. Az üzletláncok pedig nyugodtan feldughatják maguknak a diszkriminatív appkedvezményeket.
22/26 anonim válasza:
Igen lehet. Nincs olyan fontos sürgös dolog, ami ne érne rá, otthon egy normális számítógépen megnézni az ember.
23/26 anonim válasza:
Én még telefont se nagyon hordok magamnál, ha lehet.
24/26 anonim válasza:
Més szép ;ne kényszerítsenek rá minket okostelefonra..
25/26 anonim válasza:
Lehet, csak csomó kényelmi dologról le kell mondani. Ügyintézés, közlekedés, akármi terén. Persze ha mondjuk van egy jó számítógéped, meg vidéken laksz, nincs iskolás gyereked (vagy van, csak te az apja vagy, így nyugodtan letojhatod, mi van vele a suliban), akkor kibírható.
26/26 anonim válasza:
6~ Igazából pont ez a baj, mert a 90-es években enélkül is működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!