Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi ideig vàrtok a vàlaszra...

Mennyi ideig vàrtok a vàlaszra ha hívtok valakit őket valahova?

Figyelt kérdés
Van aki nem mond semmit vagy sablonos vàlaszt ad.Van aki azt mondja még nem tudja hogy ràfog- e érni.Pl.ajànlottam valakinek,hogy hétközben làtogassunk meg egy adventi vàsàrt.Mondtam kedden vagy szerdàn terveztem.Ez volt pàr napja hogy újból beszéltünk róla meg említettem neki pàr hete is.Ő mondta vagy összejön neki vagy nem még nem tudja pontosan.Azóta eldöntöttem kedden megyek.Mostha ő szólna,hogy szerdàn jönne nekem szerdàra màr màs van tervben.Ez csak egy példa.Vagy màsik hívtam valakit szintén kiràndulni pàr héttel a kiràndulàs előtt Írt az utolsó előtti nap,hogy nem jött neki össze.Ezt ilyen utolsó pillanatosra tervezte ha bejön neki bejön ha nem,akkor nem.Arra jàtszott ha lenne ideje hàtha lesz még hely Időközben màsnak is felajànlottam a kiràndulàst neki volt kedve,ideje.Ilyenkor az a gond ha valakivel megbeszéled és az akit előzőleg megkérdezel hasàra csap az utolsó pillanatban hogy mégis jó neki.Nem lehet mindenkit mindenkivel kombinàlni tàrsasàg szempontjàból.Ez nem gond ha egyedül megyek és szól hogy mégis jönne.
dec. 8. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Semeddig nem várok, egyszer megkérdezem és kész
dec. 8. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Maximum akkor várok, ha mond egy konkrét időpontot, amíg megtudja mondani, és nem a program előtti nap az.
dec. 8. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ált. előre szólok, h eddig-és-eddig kérem a választ egy konkrét kérdésre, programajánlatra stb.
dec. 8. 10:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom! Minden valasz jo!

Legjobb tenyleg egy konkret idopont ameddig eldonti es inkabb mondjon nemet mint a bizonytalansàg vagy az utolso pillanatozas.Ha ajanlok ket napot az nem jelenti azt hogy napok mulva is aktualis lesz.Lehetnek mas terveim is.

3.igen talan legjobb megmondani elore hogy pl.szerdaig varom a valaszt a ket het mulva esedekes kirandulasra vagy vasarnap delelottig a keddre,szerdara tervezett varoslatogatasra.Mert nem hetfon delutan fogom eldonteni hogy kedden megyek meg vannak mas terveim is.

dec. 8. 11:21
 5/6 A kérdező kommentje:
A masik amit nem szeretek ilyenkor az az alkudozas Hivom ajanlok ket napot es jon azzal menjunk hetvegen.Valoszinuleg azert ajanlom a ket napot mert az van tervben,akkor erek ra.Rakerdezek semmi gond ha nem a valasz.
dec. 8. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekkor én is azt szoktam csinálni, ha felajánlok egy ilyesfajta programot, akkor már ott és akkor úgy kérem az illetőt, hogy legkésőbb eddig az időpontig jelezzen vissza. Különben -tapasztalat- tényleg az lesz a vége sok esetben, hogy a másik fél kihúzza az utolsó pillanatig a válaszadást, mármint, majdnem közvetlenül az esedékes program előttig.
dec. 8. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!