Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek! (És esetleg egyedülál...

Hölgyek! (És esetleg egyedülálló anyukák?...) Egy ilyen hobby-t (lásd alabb) kedvelő férfiról lennének kellemes/pozitív érzéseitek, vagy gondolataitok? Akár kisebb, akár nagyobb mértékben? Szimpatikus lehet ő ezzel együtt?

Figyelt kérdés

Ezzel együtt = magától értetődően több más szempont is szükséges egy-egy hölgy figyelmének felkeltéséhez, vagy ahhoz, amit szoktak mondogatni, hogy: "mostanában XY kezd egyre jobban feltűnni, akit eleinte észre sem vettem."

Ezért áll ott az ezzel együtt, nem a kizárólag emiatt. Mintegy kellemes fűszere a főételnek.

(Ha az alábbiakban nem pontosan írom körül, mit szeretnék kifejezni, bocsássátok meg nekem. Ez esetben szoktak úgy fogalmazni, hogy: értsetek jól.)

Ha egy férfi olyan hobby-t választ magának, ami egyfajta keveréke egy nagyon amatőr színészetnek és a bábszínháznak. Azaz ha szükséges akkor beáll a bábok fölé (karjaival és hangjával játszva), de legtöbbször ezek a "színészek" vagy inkább amatőr színészpalánták ők maguk öltenek fel kosztümöket, ők maguk játsszák el (immáron nem bábok mögött) a gyermekeknek szánt különböző darabokat - ahogy képességeik engedik -, de az arcukon maszkot viselve. Így ők maguk válnak idézőjelesen szólva bábfigurákká. Élő bábokká.

Tudom - lehet sejtem is - mit gondolnak egyesek ezzel kapcsolatban, illetve az is tiszta számomra, hogy ez nem egy szokványos érdeklődési kör. Ezért ha lehet ne erre irányuljon néhány embernek esetleges negatív véleménye, hogy miért ez a választás.

Megismertem, megkedveltem, megszerettem - és csodálatos érzés látni a gyermekek örömét, rajongását.

Éppen ugyanúgy jól esik, mint az országot bebarangolni, rengeteget futni és úszni, vagy a történelmünkről olvasni.

dec. 7. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez egy nagyon sz4r, kegyetlenül unalmas hobbinak tűnik számomra.

Mondjuk inkább ez, mint a kocsmatúrázgatás, bulizás. Tehát az átlag pasitól mindenképp jobb vagy ezzel a fura hobbival is.

Ha mondjuk csak erről tudnál beszélni és erőltetnéd hogy vegyek benne részt, nézzem meg az előadásokat akkor tuti búcsút mondanék.

dec. 8. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
abban, hogy annyira bizonytalan vagy magadban, hogy a saját hobbijaidat is csak akkor tervezed megtartani, ha egy névtelen fórum népe rábólint, mi a szép ambíció? igen, értem, a pénisz nőre vágyik, de nem a színjátszószakkör miatt nem találsz magadnak senkit, hanem a stílusod miatt. ja, és kevesebb nyafi-nyafi, több szövegértés. ha úgyis csak bedurcizol, minek kommunikálsz egyáltalán emberekkel?
dec. 8. 11:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez igen, szimpatikus, én is gondolkodtam már effélében, biztos ezért is. Megkérdezhetem, hol lehet ezt kitanulni és csinálni?
dec. 8. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Én alapvetően színházi és előadóművészeti érdeklődésű ember vagyok, nekem tetszene ez a hobbi (de most nem alkjalmas, mert foglalt vagyok).
dec. 9. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!