Mennyi az a minimum összeg egy hónapra, ami elég egy egyedülálló embernek, ha van saját lakása és nincs hitele?
300 e
Ebben benne van a nyaralas vagy vészhelyzet is félrerakasok.
Ez sokmindentől függ. Ha nincs se albérleti díj, hitel, speciális táplálkozási igény, betegség ( gyógyszerek) stb stb, akkor szerintem netto 300 ezerből kijön úgy, ha nem szórja a pénzt, jut némi szórakozásra és félre is tud tenni.
Mi ketten a férjemmel+ 1 kiskutya, élünk nettó 410-450 ezer közötti összegből. Szórakozásra is futja, és még félre is tudunk belőle tenni extra kiadásokra, tartaléknak. Az én fizetésemhez hozzá sem kell nyúlni. Az teljesen közös megtakarításnak megy.
Ha nincs hitel...és ez egy lakás nem egy családi ház...mondjuk háló, konyha, nappali, fürdő, esetleg még egy szoba....
Legyen cakkum pakk 80 a rezsi de lehet, hogy annyi sincs...
300-at azért meg lehet keresni.
220.000 marad...egymagadnak legyen 100 a kaja meg az üzemanyag.
marad 100 amit félre tudsz tenni szórakozásra vagy nyaralásra, ruha ilyenek...
300-ból megleszel.
Életviteltől függ.
Nekem kellene ugyanügy a mostani fizum, mert az életvitelem nem fenntartható. Jelenleg 350 a fizum plusz egy 100-as megy el albira/diákhitelre.
De legalább félmillió kellene, hogy azt az életet éljem, amire szükségem van (tehát a jelenlegi fennmaradóm duplája). Ezen felül tudnék csak félrerakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!