Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt nevezik amúgy megtörésnek?...

Ezt nevezik amúgy megtörésnek? Ez egy normál állapot amiben vagyok?

Figyelt kérdés

Egyedül élek mindenem megvan de semminek nem örülök már. Nem érzem magának az életnek a flowját.

Nem szeretek beszélni már egyik barátommal sem. Nem akarok csajozni nem akarok enni sem nagyon. Üres lettem..még zenét sem hallgatok már nagyon. Minden adott pedig a boldog élethez de senki és semmi nem igazán ad örömöt.

Kábítószerezek ezért és már ez sem mindig segít. Barátaim vannak nőm is lehetne de egyszerűen boldogtalan vagyok..nem szívből csinálom a dolgokat csak így működők azt kész.

Egyre inkább azt érzem hogy nem vagyok teljes ez az úgynevezett megtores ? 32f

dec. 6. 00:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiégés, burnout.. Drogot tedd le! Pzsichológus!!
dec. 6. 00:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A drog erre nem megoldas. Kerdes mit szivsz de valszeg nem segit. Ezt sajat esetemben nem elem meg toresnek pedig kb ezt csinalom csak nem elem meg negativan. Orulok h nyugi van
dec. 6. 04:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Keress magadnak új célokat a droghasználat helyett!

Mások nem szophatják ki a kisujjukból, hogy milyen tevékenység billenthet ki ebből az állapotodból, - neked kell ehhez megtenned legalább a kezdő lépéseket!

dec. 6. 06:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont a drog fog kiégetni, mert felpuhítja és leépíti a személyiségedet, így a létet mint puszta szenvedést fogod érzékelni.
dec. 6. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom, magabiztosság, én-határok és célok kellenek.
dec. 6. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg függőségmentes tiszta élet.
dec. 6. 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Bármilyen klisének is hangzik, a drog nem megoldás, csak új problémákat generál. Már csak azért is jó lenne felhagyni vele, bár ez nem túl egyszerű mutatvány és nem kevés akarat, lélekjelenlét kell hozzá.

Ezenfelül, kellenek célok, hobbik, olyan dolgok, amik nemcsak örömet, hanem sikereket is adnak, amik megint csak ki tudnának rántani ebből az állapotból.

dec. 7. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!