Az milyen mentális betegség jele, ha valaki mindenkit bámul, így ránéz és elmereng rajta? Folyamatosan a szemkontaktusokat keresi.
Figyelt kérdés
bámulás, szemkontaktus,dec. 5. 16:38
11/16 anonim válasza:
10.: Olyan pszichiátriai rendellenességek nincsenek, amiknek egy tünetük van.
A másik lehetőség, hogy nem beteg, csupán egy uralomra törő ember, aki a fixírozással dominanciát akar kifejezni.
12/16 anonim válasza:
11, tudom, ezért kérdeztem. És ezért találom viccesnek, hogy egy ilyen miatt mentális betegséget akarjon valaki diagnosztizálni. Merthogy semmiféle más tünetet nem írt a kérdező. Amúgy azt sem értem, miért kérdezgetnek ilyeneket, hogy milyen betegség lehet, mi változik attól, hogy mondjuk zergekór vagy elefántláz? A viselkedés ugyanaz marad mindegy, minek nevezik.
13/16 anonim válasza:
Mi ezen a vicces? Másrészt lehet olyan tünete is még, amit nem észlel a kérdező, mert rejtett, valamint lehet, hogy nem írt le mindent. Ha élőben látnánk az említett személyt, akkor jobban lehetne véleményt alkotni. A mimikáját, a gesztusait, az egész kisugárzását.
14/16 anonim válasza:
Az a vicces, hogy valaki nem olyan mint én, az milyen mentális betegség jele. Ha pedig lennének más tünetei nem csak ennyit írt volna tegnap óta. Sőt, már az elején sem. Ez ennyiből egy rossz szokás, kellemetlen viselkedés, nem mentális betegség. Főleg nem meghatározható, megnevezhető. Ahogy a tahó nem nárcisztikus, a hisztis nem bipoláris. Sok minden kell még oda, de nem is csak egy jele látható.
15/16 A kérdező kommentje:
skizofrénia esetleg?
dec. 6. 19:33
16/16 anonim válasza:
Akkor skizofrénia. Így már jó, könnyebb lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!