Nem veszünk, inkább sütögetünk, beszélgetünk, együtt vagyunk, ha lehet.
Soha nem tudhatjuk meddig lehetünk még együtt, ez a legnagyobb AJÁNDÉK! 🎁
ma 14:30
3/13 anonim válasza:
2, ez annyira álszent valasz. A két dolog nem zarja ki egymást.
ma 14:32
4/13 anonim válasza:
Csak a páromnak adok egy de apróságot, amit már hetekkel ezelőtt elkészítettem/beszereztem/összeállítottam (kb. Háromszáz forint volt, nem számítom nagy vásárlásnak). Így igen, én már megvettem.
ma 14:45
5/13 anonim válasza:
Igen, megvettem. Még a héten érkezik egy.
Nem ez a lényeg, de azért jó készülni, ajándékozni is. A szűk családban ajándékozunk csak, így anyagilag sem megterhelő. Én szeretek már december elejére elkészülni az ajándékokkal. Nem szeretem a nagy tömeget, rendelésnél meg félő, hogy nem érkezik már meg időben.
ma 14:50
6/13 anonim válasza:
3-as, nem álszent, mindenünk megvan ami szükséges, évek óta nincsen ötletünk, így nem nagyon ajándékozunk. Minek a sok kacat? Ha nagyon kell valami, úgyis megvesszük.
ma 14:53
7/13 anonim válasza:
6: Szerintem arra gondolt a 3-as, hogy akik ajándékoznak, azok is élvezik, hogy együtt vannak, szeretetben. Nem lesz rossz az ajándékozástól a karácsony.
ma 14:55
8/13 anonim válasza:
7-es, ezt én is tudom, sok éve így működött, de most már nem lényeges, nem fogunk mindenáron kacatokat gyűjteni egymásnak, főleg ha nincs is nagy szükségünk rá. Az együtt töltött idő a legfontosabb, a szükséges dolgokat évközben is meg tudjuk venni. Ismerek olyat akinek a kovid idején lenullázódott az egész családja, ő nem is becsülte őket annyira, hát most megkapta.
ma 15:02
9/13 anonim válasza:
Így van, ahogy a 7es mondja, erre gondoltam. Senki nem mondta, hogy kötelezöen vegyetek egymásnak, nálunk is az a szokás, hogy mi felnőttek nem veszünk semmit, csak max. házastársak egymásnak, meg ugye a gyerekeknek, de te olyan felütéssel kommenteltél, mintha az, aki ajandékozna, nem töltene időt mellette a családdal karacsonykor.
Mellesleg, a kérdés egyértelnüen azokhoz szól, akik vesznek valamit, nem azokhoz, akik nem.
ma 15:08
10/13 anonim válasza:
Csak azért írtam, mert létezik ilyen "ajándékozás" nélküli alternatíva is.
Különben is relatív hogy kinek mi számít ajándéknak!
Akinek nem él az egyik szeretett családtagja, az mindent megadna érte hogy legalább 1 percet beszéljenek karácsonykor!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!