Mennyi idő alatt találtátok meg az ideális lakást, amit megvettetek?
Figyelt kérdés
Én 1,5 hónapja keresgélek, de eddig semmi. :-(nov. 29. 16:59
1/9 anonim válasza:
Én ugyan nem vásároltam még lakást, de a környezetemben ennél csak hosszabb időkről tudok. Fél év környéke, és az a jobbik eset, mert van olyan ahol ezt még fel kellett újítani.
2/9 anonim válasza:
Nagyjából 1év alatt. Másfél hónap kevés idő ehhez.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Remélem találok egy jót.
nov. 29. 21:08
4/9 anonim válasza:
3 hónap alatt (és igazából szerencsém volt)
5/9 anonim válasza:
Én nem találtam, ezért átgondoltam, és építettem egy házat.
6/9 anonim válasza:
Fél év volt összesen, hogy eladtam a sajátom és beköltöztem abba, amit vettem. Már a meghirdetés előtt keresgéltem, de akkor még az országrészt sem tudtam :)
7/9 anonim válasza:
Fél év volt nekünk is, bár előtte hirdetéseket nézegettem, adott volt hol szeretnénk venni, felmértem meddig mehetünk el árban, tehát amikor konkrétan elkezdtünk nézelődni már csak az elképzelésünknek megfelelőt néztük meg. Hozzáteszem, mégsem ilyet vettünk. Falun élünk, a társasházi lakásokat eleve kisebbnek látjuk...54 nm-es volt az elképzelés, 65 nm-es lakást vásároltunk végül. Persze ehhez az is kellett,hogy beleférjen a keretbe...Egyébként a fél évünk csak erről szólt, folyamatosan néztük minden oldalon, telefonon egyeztettünk, alapdolgokra külön rákérdeztünk, ha többen hirdettek egy ingatlant felhívtuk valamennyi hirdetőt (mást mondtak..). Hozzáteszem: átlagembernek borzasztó nagy dolog egy lakást vásárolni, nem kell elkapkodni, de ha nagyon megtetszik egy ingatlan, meg tudjuk venni, ne hezitáljunk mert elviszik.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most kicsit megnyugodtam, hogy másfél hónap még nem a világ és nem kell letennem a dologról. 7-es, egy volt, ami megtetszett és ajánlatot tettem rá, de elvitte ez kp-s vevő. :-( Az összes többi amit láttam csak óriási kompromisszumok árán lett volna jó, vagyis egyáltalán nem lett volna jó.
nov. 30. 17:05
9/9 A kérdező kommentje:
7-es, külön köszönet a részletes leírásért.
nov. 30. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!