2019ig éltem otthon. A kajámat 18 éves koromtól fizetnem kellett plusz havi 30-40et haza adni. A végén már 60ra akarta emelni anyám, meg fizessem a lakásfelújítása felét. Hát a faxxomat..
A fiú testvéremnek megjegyezném semmit se kellett haza adnia, csinálnia otthon, felújítást fizetni stb
dec. 1. 07:07
12/23 anonim válasza:
Nem adtam haza és le is köpném azokat a szülőket, akiknek van pofájuk kérni. Nemhogy félretettek volna a gyereknek egy lakáskezdőre 20 év alatt, még pofátlanul az otthoni költségekbe is szálljon be a pártízezres diákfizujából? Szégyen az ilyen szülő.
Persze ha már mondjuk elmúlt 25 a “gyerek” és jóideje rendes fizuja van, akkor meg már az ő részéről ciki, ha mindent a szüleivel fizettet…
dec. 1. 07:24
13/23 anonim válasza:
azért van egy határ mivan azokkal a szerencsétlenekkel akik 35 évesen munkanélküliek arra hivatkozva hogy egyetemet csinálják még (ugyanazt a szakot 15 éve) és a szüleik nyakán vannak. Nem lenne jogos akkor már hogy elmenjenek dolgozni és fizessenek?
dec. 1. 07:33
14/23 anonim válasza:
Rezsi 1/3-át (összegszerűen már nem emlékszem.) Hárman voltunk, szüleim és én.
dec. 1. 10:23
15/23 anonim válasza:
Munkanélküliként huszas éveim elején csak 10-est adtam, később 2013-tól 20-ast adtam, 18-tól vagy 19-től megnőtt 30-ezerre. Ebben 18-ig benne volt minden kaja is, 18-tól elkezdtem apránként vásárolni magamnak, 22-től már főzök is magamra és meg is nőtt a kiadásom. Igazából a 30-E így még sok is lett, mert 15-E a rezsink és anyum - nem értesítve - jól lenyúlt. Igazából nem voltam képben addig, amíg meghalt.
dec. 1. 11:03
16/23 anonim válasza:
15+
Rosszul mondtam, a lakásra minden 30-E körül volt. De tavalyi nyártól még páromtól is elkért 20-ezret. Most úgy jövünk ki ketten párommal, hogy fejenként 15-E.
dec. 1. 11:05
17/23 A kérdező kommentje:
Tőlem az egész fizum elkérik, értem hogy van tető stb, de amikor a nővérem itthol lakott, ő rendelkezett a keresetével. Nem értem a kivételezést. Most ott tartok, hogy egy fagyira nem tudnék meghívni egy lányt, mert ha nem adom haza a fizum, mehetek... Így újabb 0ft megtakarítással zárom az évet, amiből kezd elegem lenni, annyira magukhoz láncoltak. Nincs megtakarítás, így tűrj, mert nem tudsz elmenni úgy sem. Kész lelki terror, de más tesóim persze megtarthatták a fizut.
dec. 1. 11:16
18/23 anonim válasza:
120 ezret kerestem 2008-2013 kötött, eleinte 60 ezret aztán 100 at kellett haza adnom. (Amíg a szüleim lakásában laktam felnőttként )
dec. 1. 11:19
19/23 anonim válasza:
Ez most diákmunka vagy rendesen dolgozol, kérdező? Egyik se logikus! Ha diákmunka, nem kell közölni velük. Ha teljes munkaidőben dolgozol, mért laksz a szülőknél?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!