Amíg otthol éltetek mennyit kellett haza adnotok a fizetésetekből?
Figyelt kérdés
nov. 30. 23:34
2/23 anonim válasza:
Tőlem semennyit nem kértek, maximum a saját pénzemből vásároltam be a családnak, én se kértem semmit a gyerekemtől, hadd gyűjtse.
3/23 anonim válasza:
Közös kasszán voltam anyummal, így együtt osztottuk be a kettőnk kis keresetét.
4/23 anonim válasza:
Semennyit. De amíg otthon éltem, addig nem is dolgoztam, kaptam zsebpénzt apróságokra. (Kb 22 évesen, amikor épp hazajöttem egy külföldi munka után, egy darabig otthon lógtam.) Amikor lett munkám, elmentem albiba, de még akkor is kaptam egy darabig valamennyit otthonról. A szüleim jóval gazdagabbak nálam, szóval nálunk ez volt a természetes, gondolom fordított helyzetben máshogy lenne.
7/23 anonim válasza:
Sosem kértek semmit, hiába ajánlottam.
Most is itthon lakok (már csak anyukámmal), a bevásárlást szoktam én intézni általában, de ezt sem kötelező jelleggel, csak én pl. jobban bírom a cipekedést, szívesen elmegyek messzebbi boltba stb., tehát inkább gyakorlati szempontok miatt alakul így, nem az anyagiak miatt.
8/23 anonim válasza:
Semennyit.
A szüleim semennyit se kértek, és amikor magamtól szerettem volna beleadni, nem fogadták el.
9/23 anonim válasza:
Semennyit, én is inkább bevásároltam a családi háztartásba időnként.
10/23 anonim válasza:
Sokat. Az első kerestem 80 ezer volt, abból 50-et kapásból haza adtam, és néha még utána is kértek 5-10 ezreket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!