Milyen ízesítésű a kedven szaloncukrotok?
Marcipános, pisztáciás meg nekem is rumkakaó, gesztesnye rumosdio.
Soha nnincs szaloncukor amugy nálunk.
Vajkaramellás, de évek óta nem ettem igazán jót.
A Stühmer zserbós valóban isteni. (Kövezzetek meg, karácsonykor az az 1 doboz nekem belefér.)
Nem vagyok alapjáraton szaloncukor fan.A stühmerből viszont szeretem a pisztáciás fehér csokisat és a mogyorókrémeset.Horror az ára, de cukorbetegként csak náluk találtam édesítőszeres szaloncukrokat, amik finomak is a többihez képest.Idén luxus karácsony lesz így.
Anno még a milka mogyorókrémesét és a mandulását is szerettem, de jó ideje nem a kezdeti minőségben kapható már.Na meg a cukor miatt nem is ehetek már belőle.
A zselés bármikor és bármennyi.
És van még a Stühmer fehércsokis pisztáciás szaloncukor, az valami álom.
Én értem, hogy objektíven a kézműves jobb, de van egy romantikája a megszokott gyerekkori ízeknek.
Nekem a zselés szaloncukor pl ilyen, mint a kakasos nyalóka meg a télifagyi. Nincsenek illúzióim, tudom hogy nem egy csúcstermék. Viszont a nosztalgikus íze ennek van. Olyan gyakran nem eszek, hogy ez tétel legyen, de így az ünnepekkor nekem hiányzik az a régi íz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!