Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy-hogy nem egy tonna az...

Hogy-hogy nem egy tonna az ismerősöm, aki folyton eszik és nem sportol, hanem inkább izmosabb?

Figyelt kérdés

A sajtburger neki egy nasi amikor hirtelen megéhezik 2 étkezés között. Utána meg benyom valami hamburger menüt. Mégsem kövér, inkább izmosabbnak tűnik.

Én már attól, hogy ebédre hamburgezem, fel is szedek 1 kilót.

Hogy lehet ez a különbség, hogy ő össze-vissza ehet, mégis jó lesz az alakja, én meg meghízom?

Ha sportolna, még érteném, de nem sportol.

Természetesen féltékeny vagyok. :D De most inkább arra volnék kíváncsi, hogy ez hogy működik.

Hallottam arról, hogy valaki eszik és nem hízik, de azok rendszerint nem izmosak lesznek. Nem?

tegnapelőtt 00:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9, át tudnál menni kérlek az ismerkedés kategóriába egy kérdés alá, ahova ez belefér? Semmi ok nincs arra, hogy az én kérdésemet szét kelljen offolni! Köszi!
tegnapelőtt 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!