1/10 A kérdező kommentje:
milyen szert szed hogy ilyen hájas? nekem is kéne
2016. febr. 8. 18:21
3/10 anonim válasza:
Én 0 és 1000 mázsa közé tippelem.
4/10 anonim válasza:
De neki legalább van kisugárzása, humora, nem olyan balf@c, mint te:DDDDDDDDDD
5/10 ModAsk válasza:
Most, hogy rakott fel GYK-s videót, gyorsan írtál egy szánalmas, gyerekes és ostoba kérdést, hátha ezt is meglátja? Gratulálok és őszintén sajálom, hogy ennyi eszed van. Sebaj, bízok a természetes kiválasztódásban.
6/10 anonim válasza:
Szerintem is ez a kérdés azért került fel gyk-ra mert most volt egy gyks videója.Amúgy humoros 150 kilós csávó.
7/10 anonim válasza:
Imádnivaló kis maci a srác,ne irigykedj :D
8/10 anonim válasza:
Szánalmas hogy ennyire ráizgultál Istire.
Nagyon szegényes lehet az életed ha egy jó fej,kedves,vicces srácot szekálsz.:'D
(Amúgy nyugi.sok lánynak tetszenek az ilyen mackósabb pasik!) ;) 🐻
9/10 anonim válasza:
Legalább ő intelligens, vicces és cuki nem úgy mint a te fajta balf**ok. Meg se közelíted, most tudom pedig még nem is láttalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!