Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy-hogy nem egy tonna az...

Hogy-hogy nem egy tonna az ismerősöm, aki folyton eszik és nem sportol, hanem inkább izmosabb?

Figyelt kérdés

A sajtburger neki egy nasi amikor hirtelen megéhezik 2 étkezés között. Utána meg benyom valami hamburger menüt. Mégsem kövér, inkább izmosabbnak tűnik.

Én már attól, hogy ebédre hamburgezem, fel is szedek 1 kilót.

Hogy lehet ez a különbség, hogy ő össze-vissza ehet, mégis jó lesz az alakja, én meg meghízom?

Ha sportolna, még érteném, de nem sportol.

Természetesen féltékeny vagyok. :D De most inkább arra volnék kíváncsi, hogy ez hogy működik.

Hallottam arról, hogy valaki eszik és nem hízik, de azok rendszerint nem izmosak lesznek. Nem?

tegnapelőtt 00:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Kalóriadeficitbe van még mindig azért. Meg persze genetika... pl. kinek milyen gyors az anyagcseréje stb.

Pl. tesztoszteron szint is számít. Akinek alacsony könnyebben hízik.

tegnapelőtt 00:33
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is van ilyen rokonom szerintem ez inkább genetika.
tegnapelőtt 00:55
 3/11 anonim ***** válasza:
60%

Genetikára tippelek én is.

Én a saját példámból kiindulva, konkrétan szenvedek azért, hogy hízzak, pedig alig mozgok valamit, és nem is 2 falatot eszek 1 nap alatt.. szóval ja.. valakinek ez jutott 😅

tegnapelőtt 01:40
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is genetika, illetve lehet sokat mozog tesz-vesz mindig, esetleg fizikai munkát végez. Nekem is volt egy ismerősöm aki állandóan evett, magas nyúlánk, és nagyon vékony srác volt. Nem sportolt, csak ilyen típus volt, hogy nem tudott hízni. ( Mármint fiatalon) 20 évvel később láttam, már nem volt olyan vékony, sőt volt egy kis hasa is. A tesztoszteron szintje is szerintem jóval lecsökkent, és akkor már sportolt is, hogy ne hizzon el.
tegnapelőtt 08:14
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Valószínű vízet iszik és nem cukros sz4rokat és fizikai munkát végez ami bőven felér a sporttal és gondolom nem is öreg tehát gyors az anyagcseréje! Te pedig iszod a kólád és valami ülőmunkát végzel, igaz?
tegnapelőtt 08:37
 6/11 A kérdező kommentje:
5, kár volt ez a komment, mert nem, nem igaz. :D De legalább kiadtad magadból a keserűséget, hogy szombat reggel észreveszed, hogy senki sem szeret és ezért arról szól majd a szombatod, hogy mindenki leszar. :D További jó utálkozást a tbbi kérdés alatt!
tegnapelőtt 08:56
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked ez jött le a kommentem alapján akkor szerintem gondolkozz el hogy miért vagy értelmi fogyatékos és miért veszel mindent automatikus támadásnak
tegnapelőtt 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
#5 Pedig szerintem is indulatos voltál.
tegnapelőtt 11:34
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok indulatos"

Also me:

tegnapelőtt 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:
9# Nem gyűlöl senki vagyis én biztosan nem.
tegnapelőtt 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!