Hogy-hogy nem egy tonna az ismerősöm, aki folyton eszik és nem sportol, hanem inkább izmosabb?
A sajtburger neki egy nasi amikor hirtelen megéhezik 2 étkezés között. Utána meg benyom valami hamburger menüt. Mégsem kövér, inkább izmosabbnak tűnik.
Én már attól, hogy ebédre hamburgezem, fel is szedek 1 kilót.
Hogy lehet ez a különbség, hogy ő össze-vissza ehet, mégis jó lesz az alakja, én meg meghízom?
Ha sportolna, még érteném, de nem sportol.
Természetesen féltékeny vagyok. :D De most inkább arra volnék kíváncsi, hogy ez hogy működik.
Hallottam arról, hogy valaki eszik és nem hízik, de azok rendszerint nem izmosak lesznek. Nem?
Kalóriadeficitbe van még mindig azért. Meg persze genetika... pl. kinek milyen gyors az anyagcseréje stb.
Pl. tesztoszteron szint is számít. Akinek alacsony könnyebben hízik.
Genetikára tippelek én is.
Én a saját példámból kiindulva, konkrétan szenvedek azért, hogy hízzak, pedig alig mozgok valamit, és nem is 2 falatot eszek 1 nap alatt.. szóval ja.. valakinek ez jutott 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!