Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik már a 40-es éveikben...

Akik már a 40-es éveikben járnak: Hogyan fogatátok el, hogy ennyi idősek vagytok?

Figyelt kérdés

Én a 30-as éveimben járok, és úgy értelmezem, hogy "viszonylag fiatal" vagyok, mert a klasszikus fiatalság tini és huszonéves kor. Ami azt jelenti, hogy a fiatalságom végén járok.

Amikor majd évek múlva éjfélt üt az óra, és betöltöm a 40. életévemet, onnantól fogva azzal fogok szembesülni: véget ért a fiatalság. Középkorú lettem.

Hogyan lehet ezt elfogadni?

Úgy tűnik, az öregedéstől jobban félek, mint a haláltól.

nov. 29. 14:15
1 2
 11/12 mikeXxX ***** válasza:
100%
Semmi bajom vele jobban nézek ki mint valaha is néztem bár ez a sok sport miatt van csak egy dolog idegesítő számomra hogy sok korombeli nő még mindig éretlen csitri maradt ami ismerkedésnél baromira zavaró és nem az öltözködésre értem ezt abban maradhat fiatalos valaki ! 45f
nov. 30. 07:42
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
idén lettem 40....nem voltam túl boldog születésnapomon.
nov. 30. 16:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!