A nők miért nem tudnak tolatni normálisan az autóval?
Miért ne tudnánk? Párhuzamos parkolást is bármikor megcsinálok. Eddig minden pasimnál jobban vezettem. Vicces módon a legszarabbul a vezetésoktató exem vezetett. Autópályán 150-nel 2 centire ment folyton az előtte lévő seggében, mondom ha fékez egyet instant meghalunk. Folyamatosan rettegtem mellette. Úgy vezetett, mint egy idegbeteg barom, aki a versenypályán képzeli magát és sok férfi azt hiszi, hogy ez vonzó. Pedig pont az ellenkezője.
Másik exem meg úgy vezetett, mint egy 70 éves mama. 70-es zónában rendszeresen 40-nel ment. Már azt hittem a hajamat kitépem, mire eljutunk valahova. Meg egy ilyen tötymörgő nyilván a többi autóst is rohadtul idegesíti. Én meg ezzel szemben dinamikusan és bátran vezetek, de nem életveszélyes felelőtlen barom módjára. Nem is okoztam még soha balesetet, koccanást, nem szoktak rámdudálgatni, mert nincs miért stb. Ennyit az előítéletekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!