Hány évesen jöttetek rá, hogy nem létezik a mikulás?
Figyelt kérdés
Hogyan reagáltátok le?nov. 24. 20:38
11/17 anonim válasza:
Általános iskola elsőben már tudtam, hogy nincs.
12/17 anonim válasza:
Szegyen azért mert Zsidó vagyok lepontoztok
13/17 anonim válasza:
Ha nem létezik,ki a f@szomnak írom a leveleket minden évben?
14/17 anonim válasza:
12-kutyát sem érdekli hogy zsidó vagy,pusztán csak nem illik a kérdéshez.
15/17 anonim válasza:
Sosem hittem, hogy létezik. Nem is értem, miért kellett volna.
16/17 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, de nem is hittem benne annyira.
Második gyerek voltam nagy kokülönbséggel, talán ezért.
Azt tudom, hogy vártuk az ajándékot a csizmába, nézegettük hogy van-e már, és sose vettem észre hogy tették bele anyáék. Az varázslatos volt. De maga a télapó mint figura vagy ilyesmi, így nem volt nekem egy létező dolog sosem. Törés se volt hogy na most akkor nincs, nem volt ilyen felismerésem soha.
17/17 anonim válasza:
Anyukám szerint körülbelül hatéves voltam, amikor elé álltam könnyes szemmel, hogy "most már aztán mondd meg nekem az igazságosságot (sic)! Létezik a Mikulás?", és állítólag nagyon sírtam, amikor nemet mondott. Nem emlékszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!